PTT Kayıt Yaptıracak Öğrencileri Tek Merkeze Mahkum Ediyor

PTT Kayıt Yaptıracak Öğrencileri Tek Merkeze Mahkum Ediyor

PTT Kayıt Yaptıracak Öğrencileri Tek Merkeze Mahkum Ediyor

Pandemi döneminde Düzcelilere sıkıntı yaşatan, uzun uzadıya kuyrukların oluşmasına neden olan PTT, normalleşme dönemine girilen bu günlerde üniversite kayıtlarının başladığı dönemde de halen kapalı olan şubeleriyle insanlara kabus yaşatmaya devam ediyor. Düzce Valisi Cevdet Atay ve bürokratların korona virüs vaka sayısı artmaması için çeşitli önlemleri sıkı sıkıya hayata geçirirken PTT var olan şubelerini açmayarak üniversite kaydı yaptıracak öğrencileri tek merkeze mahkum ediyor.

Pandemi kurallarının uygulandığı 4 aylık dönemde insanlara devlet tarafından verilen paraları ulaştırmakla yükümlü olan ancak açık kalan ve az personelle hizmet verdiği için uzun uzadıya kuyrukların oluşmasına neden olan PTT, korona virüsün en yoğun olduğu dönemde hedef oklarının çevrilmesine neden olmuştu. Hem yetersiz ve yoğunluğun olduğu bölgelerde açamadığı şubeler nedeniyle insanları akşama kadar kuyruklarda beklemesine neden olan PTT, normalleşme sürecinde de aynı politikasına devam ediyor. 

 Bu defa da üniversite kayıtları için öğrencilerin kayıt işlemlerini yapan PTT şubeleri Düzce il genelinde sadece merkez şube ve başmüdürlük bazında hizmet veriyor. Hal böyle olunca da üniversite öğrencilerini uzun kuyruklara mahkum eden PTT’nin Düzce’de korona virüs tedbirleri tartışılmaya başladı.

Düzce Valisi Cevdet Atay koordinesinde vaka sayıları artmaması için yoğun çaba sarf edilirken, tedbirler sıkı sıkıya denetlenirken PTT’nin şube açık şube sayısını az sayıda bırakması ve Düzceliler ile kayıt yaptıracak üniversite öğrencilerini kuyruklara mahkum etmesi bir türlü anlaşılamıyor.

Haber: S. AKYOL


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.