Hastanede Yeni Önlemeler Devreye Girdi

Hastanede Yeni Önlemeler Devreye Girdi

Artan korona virüs vaka sayılarının ardından Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nde bir dizi önlem hayata geçirildi. Özellikle acil serviste hastaların korona virüs olmaması için alınan önlemler çerçevesinde hastalar acil servise tek tek alınarak muayene ediliyor.

Düzce’de korona virüs vaka sayılarının artmasının ardından sağlık kuruluşlarında bir dizi önlemleri hayata geçirdi. Salgının daha çok kişiye bulaşmasını önlemek isteyen Düzce Sağlık İl Müdürlüğü ve Atatürk Devlet Hastanesi yönetimi, hastanenin acil servisine rahatsızlığının tedavisi için başvuran hastaların korona virüs olmaması için çalışma başlattı. Bu kapsamda Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisine başvuran hastalar, kapıda yapılan ateş ölçümü ve HES kodu sorgusunun ardından acil servise girerek tedavilerini yaptırabiliyor. Sadece ambulans i,le gelen gerçek acil hastalar bu işlemlerden muaf tutulduğu öğrenildi. 

Düzceliler ise acil servisi gereksiz kullananların ve acil serviste gereksiz oluşan yoğunluğun bu uygulama ile azalmasını beklediklerini ifade ettiler.

Haber: S. AKYOL


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.