Düzce'de Artış Devam Ediyor

Düzce'de Artış Devam Ediyor

Düzce'de Artış Devam Ediyor

Korona virüs salgını Düzce'de can almaya devam ediyor. Alınan son bilgilere göre Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'nde yoğun bakımda uzun bir süre hastalığı atlatmaya çalışan 86 yaşındaki Nedim Yılmaztürk doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

Düzce'de son günlerde artan ölüm sayıları vaka sayılarında da ciddi artışa neden oldu. Mart ayından günümüze kadar 33 kişi Korona virüs nedeni ile hayatını kaybetti.

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'nde yoğun bakımda uzun bir süre hastalığı atlatmaya çalışan 86 yaşındaki Nedim Yılmaztürk doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Düzce'de yoğun bakımda yatan hasta sayısı ise 40'a yaklaştı. Korona virüs salgınının ikinci dalgası ve pik seviyelerine yükselmesi ile birlikte ülke genelinde yeni tedbirler alındı.

Sokağa çıkma kısıtlamalarının alınması, bazı işletmelerin kapatılması ile birlikte tedbirler en üst seviyeye çıkartıldı. Vakanın seyri günden güne artarken Düzce'de de aktif vaka sayısının 2 binin üzerine çıkması dikkatlerden kaçmadı. Yetkililerin sürekli sokağa işiniz olmadan çıkmayın çağrılarına kulak asmayanlar nedeni ile vaka sayılarında artış giderek artıyor. Filyasyon ekiplerinin arı gibi çalışarak vaka tespitlerini hızlandırması ile birlikte yarın bir gün senin ailenden birisinin ölmesini istemiyorsan tedbirlere uymak zorundayız. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına riayet ederek Korona virüsü uzaklaştırmak gerekiyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
18.10.2021
20:50

Çok dogru ben ANKARADA Yaşıyorum burada her şey yolunda hemen hemen bir DÜZCELİ OLARAK KURALLARA UYULMASI GEREKTİGİNİ DÜŞÜNÜYORUM

Katılıyorum   Katılmıyorum
%60,49
MUSTAFA İBRAHİM ERK


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.