Normalleşme Arefesinde Korkutan Manzara

Normalleşme Arefesinde Korkutan Manzara

Ülke genelinde normalleşme süreci kriterleri Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanmışken, Düzce’de güneşli havayı gören vatandaşlar kendilerini dışarı attı. Düzceliler, şehir merkezindeki parklara, bahçelere akın etti. Düzce’de il merkezinde ortaya çıkan manzara yürekleri ağza getirdi.

Mart ayından itibaren Sağlık Bakanlığının açıkladığı kriterlere uyan şehirlerde normalleşme süreci başlayacak.

Süreç ile birlikte belirtilen ölçülerde kafeler, restoranlarda açılacak. Sağlık Bakanlığının normalleşme sürecinde göz önüne aldığı en önemli kriter ise korona virüs vaka sayıları ve test rakamlarına göre çıkan vaka sayıları. Bu kapsamda illerin vaka sayıları normalleşme sürecine etkisi de önemli rol oynayacak.

Düzce bu gidişler zor normalleşir

Ancak güneşli havalarla birlikte insanların kendilerini dışarı atmaları normalleşme sürecinin Düzce’de zor olacağını ortaya koydu. Güneşi gören vatandaşlar kendilerini şehir merkezindeki parklara, bahçelere atarken her şey normalmiş gibi davranmaları ve neredeyse pandimi kurallarını hiçe saymaları ise yürekleri ağızlara getirdi.

Normalleşme sürecinde Düzce’de yetkililer, vaka sayısını azaltmak için yoğun çaba harcarken vatandaşların vurdum duymaz tavırları ise korkutuyor.

Haber: S. AKYOL


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
23.02.2021
19:13

AKP li olanlara virüs bulaşmıyormuş.Salonlar lebelep dolu.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,73
yığılcalı


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.