Düzce’de Vaka Sayıları Yüzde 11 Arttı

Düzce’de Vaka Sayıları Yüzde 11 Arttı

Düzce’de Vaka Sayıları Yüzde 11 Arttı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca geçtiğimiz hafta içerisindeki illere göre Korona virüs vaka sayılarını açıkladı. Açıklanan verilere göre, yaklaşık 395 bin 679 bin civarı nüfusu bulunan Düzce’de vaka yüzdesi 55,91 olarak açıklandı. Buna göre Düzce’de son 3 hatada açıklanan verilere göre vaka sayılarında yüzde 11’lik artış gözlendi.

    Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de görüldüğü günden bu yana 25 binin üzerinde kişinin hayatını kaybetmesine neden olan Korona virüs hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.

Bir yandan uygulanan kısıtlamalar bir yandan da başlatılan aşı çalışmaları ile Korona virüs ile mücadele sürerken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca illerin Korona virüs vaka sayılarını açıkladı. 20-26 Şubat arası 1 haftalık vaka sayılarını açıklayan bakan Koca, sayıların haftalık düzenli olarak kamuoyuna duyurulacağını belirtti. Açıklanan verilere göre, yaklaşık 395 bin 679 bin civarı nüfusu bulunan Düzce’de bir hafta içerisinde her yüz bin kişiden 55,91'i Korona virüse yakalandı. 

8-14 Şubat arasında yüzde 43,99 iken bir diğer hafta yüzde 48,78’e yükselen vaka yüzdesi, 20-26 Şubat arasında ise 55,91’e yükseldi. Buna göre Düzce’de vaka sayısı son 3 hafta içerisinde yüzde 11’lik artış gösterdi.

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.