Düzce’de Ek Tedbir Alınacak Mı?

Düzce’de Ek Tedbir Alınacak Mı?

Bakan Koca’nın Düzce’deki Covid-19 vaka sayılarının artışına ilişkin yaptığı açıklama sonrası tedirgin olan vatandaşlar Düzce’de ek tedbir alınıp alınmayacağını merak ediyorlar.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Düzce’de vaka sayılarının yüzde 99 arttığını açıkladı. Bakan Koca’nın açıklaması sonrası Düzce Valisi Cevdet Atay da vaka sayılarındaki artışlara dikkat çekerek vatandaşları Korona Virüs tedbirlerine uyma konusunda uyarılarda bulunmuştu.

Bu açıklamalar sonrası Düzce’de yaşayan vatandaşlar il genelinde herhangi bir ek tedbir alınıp alınmayacağını merak ediyorlar. Kontrollü sosyal hayat dönemöiyle birlikte okullar, kafeler, sosyal alanlar vb. yerlerin tekrardan açılmasıyla vaka sayılarının arttığını belirten vatandaşlar, mevcut durumda yaşanan tedirginliği getirilecek ek tedbirlerle aşılabileceğini belirtiyorlar.

Vaka sayılarındaki artışın en fazla olduğu iller arasında yer alan Düzce’de henüz ek bir tedbir söz konusu olmazken, güvenlik güçleri tarafından yürütülen maske ve sosyal mesafe denetimleri sıklaştırıldı. Yetkililer vatandaşları gün boyu yapılan denetimler kapsamında kurallara uymaları konusunda uyarırken, Düzce'de vaka sayılarının az olduğu günlerde vatandaşların daha fazla evlerinde kaldığı da dikkat çekti. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
1.11.2020
14:54

Ek tedbirler alındığında insanların uymadığı görülmüş olup işi mecburen dayatma ile değil güzellik ve hoşgörü ile yapılması maske ve sosyal mesafe hususunda katı tedbirler alındığında işin üstesinden Allah'ın izniyle iyi olacak inşallah

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,01
Fahri oral


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.