Hastaneden Gelmeyin Uyarısı Yapıldı

Hastaneden Gelmeyin Uyarısı Yapıldı

Dünyada ve Türkiye’de binlerce insanın hayatını kaybetmesine neden olan covid-19 pandemisinin ilk başladığı günlerde yaptığı; “Grip hastalığından daha zararsız açıklaması ile insanları rehavete kapılmasına neden olan” Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve TIP Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İdris Şahin’in açıklamasından 12 ay sonra Pandemi nedeniyle Tıp Fakültesi Hastanesi’nde vatandaşlara “Hastanemize gelmeyin” uyarısı yapıldı.

1 Yıl önce Çin’in Wuhan bölgesinde başlayan ve dünya ile birlikte Türkiye’de 1 buçuk milyon insanın hayatını kaybetmesine neden olan hastalıkla ilgili olarak, kovid-19’un ilk çıktığı günlerde; video paylaşım sitesinden açıklama yapan Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanı Mikrobiyolog Prof. Dr. İdris Şahin; Kovid-19 virüsünün grip kadar tehlikeli olmadığını söylemişti. Bu açıklamaların ardından Düzcelilerin korona virüse bakışı değişmiş ve insanların rehavete kapılmasına neden olmuştu.

Bu açıklamadan yaklaşık 11 ay 8 gün sonra Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi hastalarına uyarı yaparak “Hastanemizde Korona virüs vakaları bulunmaktadır. Mecbur olmadıkça poliklinik muayenesi olmak için hastanemize girmeyin” uyarısı yapıldı.

Hastane girişine asılan uyarı tabelalarında; “Dünyada ve Türkiye’de gerçekleşen COVİD-19 salgını nedeniyle hastanemizde şüpheli vakalar bulunmaktadır. Hastanemize girmeniz halinde olası risk altında olabilirsiniz. Zorunlu koşullar olmadığı takdirde poliklinik muayenesi için hastanemize girmemeniz hususu dikkatlerinize arz olunur” ifadeleri yer aldı.

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
9.12.2020
22:47

Pandemin en basinda engelli kardesm kaza yapti.unv sevk etti bizi devlet hastansi..refatcydim.bana bir evrak imzalatlar..herturlu covit rizki kabul ediyorum diye

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,72
Firdevs macit
9.12.2020
17:37

Bu uyarı yalnız Düzce universitesi için değil tüm hastaneler için zorunlu haller dışında hastanelere gelinmemesi hususunda uyarıyı sağlık bakanlığı yaptı. Siz bu haberle bütün faturayı pandemi döneminde canla başla çalışan Düzce universitesine kesiyorsunuz. Bu dönemde biraz insaflı olun lutfen

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,97
Zeki resuloğlu


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.