Vaka görülen hastalar taburcu oluyor

Vaka görülen hastalar taburcu oluyor

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Fahrettin Koca, geçtiğimiz günlerde Delta Varyantı görülen hasta ve şehirleri açıklamış İstanbul'un ardından en çok vaka görülen şehir Düzce olmuştu.

Bakan Koca'nın açıklamasının ardından Düzce İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz yaptığı açıklamada 18 vaka görüldüğünü 8'ininin taburcu olduğunu 10 kişinin ise tedavilerinin devam ettiğini açıklamıştı.

Aradan geçen zaman içerisinde ülke genelinde Delta varyantı görülen il sayısı 26'ya yükselirken, Düzce'de vaka sayılarının ne olduğu ise merak edilmeye başlanmıştı. Düzce'de görülen 18 vakanın tamamı kontrol altına alınmış polis ekipleri tarafından evlerinin önünde kontrol edilerek temas/bulaş yaptırılmamıştı. Sağlık Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Düzce'de, Delta Varyantı son zamanlarda görülmedi. 18 hastanın 8'inin daha önceden taburcu olduğu diğer 10 kişiden 2'sinin 4 gün önce testlerinin negatif çıktığı öğrenildi.

8 kişiden 3 kişinin daha testi negatif olarak sonuçlanırken, aktif delta varyantı görülen hasta sayısının ise 5 olduğu Düzce'de sıkıntı oluşmadığı öğrenildi. 

HABER: E.BEKTAŞ


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.