Cemşit Köy Gezilerini Hedef Aldı

CHP Düzce İl Başkanı Semih Cemşit, Düzce Valisi Cevdet Atay'ın köylerde sık sık ziyaretlerde bulunmasını kaygı ile takip ettiklerini belirtti. Cemşit ziyaretlerin seçim öncesinde iktidarın çalışmalarına destek çabası olmasından endişelendiklerini ve kamu çalışanlarının siyasi çalışmalardan uzak durması gerektiğini belirtti.

Cemşit açıklamasında: "Son dönemde sayın valimiz ile devlet erkanının hızlanan köy ziyaretlerinin sebebini soruyor alışık olmadığımız bu ziyaretleri merakla takip ediyoruz. Köylerimizin somut ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik tüm çalışmaları şüphesiz ki hep birlikte destekleriz ancak sayın valimizin seçim arefesinde köy köy gezerek  ziyaret programlarını arttırması kafamızda soru işaretlerine neden olmuştur. Düzce valimizin, iktidar partisi temsilcilerinin tepki çekeriz endişesiyle ziyaret edemediği bölgelere bugünden sonra yapacağı ziyaretlerde direkt olarak yöre halkının ivedi ihtiyaçlarıni gündeme almasını umuyor, kamu görevlilerinin siyasi hal ve tavırlardan uzak durarak siyasi çalışmalarda bulunmamaları gerektiğini sayın valimize hatırlatmak zorunda kalmanın üzüntüsünü yaşıyoruz."dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
12.08.2022
20:33

Dünyadan bi haber siyaset yap boz oynuyonuz işte sen de gez dert dinle önünü kesen mi var Vali halkının sorunlarını dertlerini yerinde görüp çözecek tabiki çok talihsiz bi açıklama hiç yakıştıramadım siyaset yapmış olmak için yapmayın proje üretin böyle yapınca dah da batıyonuz halkın umiidini kırıyonuz biraz gayret

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,47
Düzceli Birol
12.08.2022
20:33

sizdeki aklı kuşa taksak ter uçar

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,90
ah ki ne ahhhh
12.08.2022
18:09

bu nasıl bir açıklama? Devletin valisi siyaset üstüdür. Yanlışları varsa eleştirilir. Ancak ziyaretleri vatandaşlar tarafından kabul gördüğü sürece ziyaretleri yapar. Çünkü kamu adına hizmetleri denetleyecektir. Parti bayrağı değil Türk Bayrağını aracına taktığı sürece devleti valisi görevini yapacaktır.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,79
düzceli
12.08.2022
15:31

Siz ne yüzsüz utanmaz insanlarsınız, nasıl böyle doğuştan kirli oluyorsunuz anlamıyorum. Söyle ek lâf bulamıyorum, gündemde olmak için çamur at izi kalsın takdirini yapıyorsunuz, senin matabın vali değil siyasilerdir, vali, kaymakam yada bir müdüre çamur atamazsın, sen kimsin ki il başkanı olmakla kendinizi dünyanın hakimi mi sanıyorsunuz, bu nasıl bir densizlikltir, umarım o oturduğun koltuktan bir an önce alınırsın tabi partimizde biraz eli vicdanında dürüst birileri varsa.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,91
Yazıklar olsun, kalıbınıza


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.