İYİ Parti İmamoğlu’nun Programına Davet Edilmedi

İYİ Parti İmamoğlu’nun Programına Davet Edilmedi

 İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Melen Barajı gövdesine meydana gelen çatlakları incelemek  için yaptığı i gezi, Millet İttifakı’nın iki partisinde çatlağa neden oldu. Ziyaret İYİ Parti ve CHP’yi  karşı karşıya getirdi.

İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, Perşembe günü Melen Barajı ile Akçakoca ilçesine bağlı Esmahanım köyüne yaptığı ziyaretine kendilerinin davet edilmemesine tepki gösterdi.

Yaptığı eleştiriye Akşener’i etiketledi

Millet İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu’nun seçim kampanyasına destek için haftalarca İstanbul’da seçim kampanyasına destek veren  İYİ Parti Düzce İl başkanı Yunus Özay Er, 2024 yılında yapılacak belediye seçimlerinde eğer sağ olursa, Düzce’de kalıp mangal yapmanın  daha mantıklı olduğunu söyledi. Sosyal medya hesabından yaptığı eleştiride, “ Saygının da vefanın da önemini bilen insanlarız biz çok şükür “ diyen İl Başkanı Er,  yaptığı eleştiriye genel başkan Meral Akşener ve parti yöneticileri  Koray Aydın, Ümit Dikbayır, Uğur Poyraz’ etiketledi.

Seçim günü Düzce’de kalıp mangal yapmak daha mantıklı

İYİ Parti İl başkanı Yunus Özay Er, sosyal medya hesabından, “ Bir dahaki İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde sağ olur muyum siyasette olur muyum bilmiyorum. Ama seçim öncesinde de seçim gününde de İstanbul’da çalışmak yerine Düzce’de kalıp mangal yapmak daha mantıklı görünüyor Saygının da vefanın da önemini bilen insanlarız biz çok şükür.”

Yunus Özay Er, yaptığı eleştiriye İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile diğer parti yöneticileri  Koray Aydın, Ümit Dikbayır, Uğur Poyraz’ı da etiketledi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.