Caboğlu’ndan İYİ Parti’ye Sert Cevap

Caboğlu’ndan İYİ Parti’ye Sert Cevap

MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er’in Düzce’ye kurulacasğı konuşulan lastik yakma tesisi hususunda milletvekillerine yönelttiği sorulara cevap verdi. Caboğlu sert bir dil kullandığı yaptığı yazılı açıklamada, İYİ Parti İL Başkanı Yunus Özay Er’in konuyla ilgili gündemi takip etmediğini belirterek, “Düzce'nin gündemini öğrenecekse ittifak içinde oldukları lgbt taraftarı apo posterleri altında miting yapan terör örgütü yayın organı zaman gazetesi önünde eylem yapan Mahmut Tanal'a sorup öğrenebilir. Alacağı cevaplar vekilimizin dediği gibi nasıl olsa duymak istediği yalan yanlış ifadeler olacaktır” ifadelerini kullandı.

Caboğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“İP'in İl Başkanı Düzce'nin Cumhur İttifakı Vekillerine son günlerin popüler konusu olan kanun teklifiyle alakalı sorular sorarak cevap istemiş. Bulunduğu konum itibariyla gündemi pek takip etmediği anlaşılan müdirenin Düzce temsilcisi MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz'ı sosyal medyadan ve satılık olmayan yerel basından takip etmiş olsa sorularının cevabını alacaktı. Ama illerde bir vekilden Düzce'nin gündemini öğrenecekse ittifak içinde oldukları lgbt taraftarı apo posterleri altında miting yapan terör örgütü yayın organı zaman gazetesi önünde eylem yapan Mahmut Tanal'a sorup öğrenebilir. Alacağı cevaplar vekilimizin dediği gibi nasıl olsa duymak istediği yalan yanlış ifadeler olacaktır”


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
14.12.2020
15:03

Bilgi ve becerisi olmayan siyasetçiler, sıkışınca pkk fetö veya halkı yanıltacak doğru olmayan şeyleri gündeme getirirler. Bu söylemlerin halkta karşılığı kalmamıştır.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,39
düzceli
25.11.2020
10:49

Yani bu tesis açılacakmı,açılmayacağını sen ona cevap ver..hakaret etmekten de vazgeç..laf salatası da yapma...düzceye hizmet edin.ihanet etmeyin ve ettirmeyin.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%65,05
Efraim abi
24.11.2020
16:31

Caboğlu ne yaptığını bilmeyen bilgi fukarasıdır, il başkanlığını derhal bırakıp sakin bir hayat sürmesi gerekir, siyaset onun işi degil

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,50
MHP yi ve Siyaseti bitirdin


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.