İYİ Parti İçin Öz Eleştiri Yaptı

İYİ Parti İçin Öz Eleştiri Yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi Düzce İl Başkanı Haluk Demir, önceki gün Cumayeri ilçesine gelen İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ziyareti için davet edilmeyen İyi Parti İl Başkanı Yunus Özay Er için ‘ Davet etmeliydik. Benim hatam, bu konuda özeleştiri yapıyorum’ dedi.

İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu önceki gün Melen barajında incelemeler yapmak üzere Cumayeri ilçesine geldi. CHP Düzce İl ve ilçe başkanlıkları, İmamoğlu’nun inceleme gezisine katıldılar. 2019 seçimlerinde CHP ile ittifak yapan İyi parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ‘davet edilmeyi beklerdik’ mesajı verdi.

Eğitim sistemiyle ilgili basın toplantısı yapan CHP İl Başkanı Haluk Demir, açıklamasının sonunda İyi Parti İl Başkanı Yunus Özay Er’in sitemine ilişkin görüşlerini açıkladı. CHP Başkanı Haluk Demir, Er’in davet edilmeyişine ilişkin tepkisine hak verdiğini belirterek ‘ Bu konuda özeleştiri yapıyorum. Davet etmeliydik. Bu konuda hata yaptık. Ama bu hiçbir şekilde bizim aramızı bozamaz’ dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
22.09.2020
13:33

Düzce chp il başkanı Haluk Demir açık ve net konuşan insan. Hata yaptığını açıkladı. Özür diledi. Herkese örnek davranış. Başarlı bir başkan. teşekkür ederiz..

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,78
iyiler


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.