Ak Parti Daraltılmış İlçe Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Kaynaşlı Daraltılmış İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı. Daraltılmış İlçe Danışma Meclisi toplantısında parti içi çalışmalar ülke içi ve Dünya’da yaşanan gelişmeler konuşuldu.

AK Parti Kaynaşlı Daraltılmış İlçe Danışma Meclisi toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Gönül Asuk, AK Parti Kaynaşlı İlçe Başkanı Bayram Parlak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysu Okutan, İl Genel Meclis Üyesi Hasan Ergin, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Akdoğan, Köy Muhtarları, Köy ve Mahalle temsilcileri katıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, parti içi çalışmalar, ülke gündemi ve Ramazan Ayı münasebetiyle yapılacak olan faaliyetlerle ilgili partililere bilgiler verdi.

Rusya ve Ukrayna arasında Türkiye’de yapılan barış görüşmelerine vurgu yapan Keskin, “Bizim davamızda ne gizli kahramanlar var, biz o dualarla ayakta duruyoruz. Biz sizlerle beraber ayakta duruyoruz. Sizler olmasanız, bu teşkilatlar olmasa, bu millet Cumhurbaşkanımızın arkasında durmasa bugün, bir tarafında Rusya, bir tarafında Ukrayna, Türkiye’de bir araya gelebilir miydi? Gördünüz mü haberi? İki heyette ayakta alkışlıyor. Bugün dünyada savaştan barışa giden, bir yol açıldı. Hamdolsun Allah’a. Bugün Dünya Beşten Büyüktür diyen bir liderle beraber daha adil bir dünya için hepimizin elimizi taşın altına koyduğumuz bu süreçte biz neyin derdindeyiz. Biz, sadece siyasi partilerden bir parti, seçim kazanmak için mücadele eden bir teşkilat asla değiliz. Bizim bir duruşumuz, bir sorumluluğumuz var.

Bu davanın bir neferi olarak ismimizin, cismimizin bir önemi yok. Bu davanın ilerlemesi, bu milletin ilerlemesi, Hz. Allah’a kul olanların zalimlerin karşısında dik duranların, mazlumun yanında olanların davasıdır bu dava.

Cumhurbaşkanımız günde 24 saatin 16 saati ayakta en az onun kadar çalışalım ve ona layık olmaya gayret gösterelim. Ben hepinize inanıyorum. Biz, burada bir tarih yazacağız. Düzce’de bir hikaye yazacağız. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Büyük ve Güçlü Türkiye hedefimize ulaşana kadar hiçbirimize durmak, yorulmak, dinlenmek yok.” dedi.

Editör:Atilla KESKİN


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.