Ak Parti'nin En Kolay Seçimi Olacak

AK Parti Düzce İl başkanı Mustafa Keskin, Mehmet ibrahimoğlu’nun hazırlayıp sunduğu Gündem programına katılarak, Düzce’de yaptıkları çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi. 
 

Düzce TV ekranlarında siyaset konuşulmaya devam ediyor. Düzce’de siyasete renk getiren Gündem programının bu haftaki konuğu ise AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin oldu. Keskin, Düzce’de yaptıkları çalışmaları ve faaliyetleri aktarırken, yapılacak olan seçimde de iddialı olduklarını dile getirdi. Teşkilat olarak seçime hazır olduklarını belirten Başkan Keskin, “Teşkilat olarak seçime hazırız. Şu anda Düzce’nin 278 köyünde merkezde 56 mahallesinde ilçelerde beldelerde teşkilatları tıkır tıkır çalışan ikinci bir parti yok. Kadın kollarında gençlik kollarında ana kademeleri ile şu anda biz sandık başkanları ile sandık temsilcileri ile bakın dönem dönem toplantılar yapıyoruz. Ramazan ayında bütün teşkilatlarımız eve giremeyecekler. İnsanların yanında olacaklar. Mahalle mahalle gezecekler. Belediye Başkanımız bir taraftan milletvekillerimiz bir taraftan İlçe başkanlarımız bir taraftan herkes sahada olacaklar. Yani bize ne derler Bunları biz nasıl karşılarız değil biz insanların karşısına çıktığımızda onların derdini dinlemekten onların bir serzenişte bulunacaklarsa bize bulunacaklar kime bulunacaklar yani. Düzce’den 4 kişiden 3’ü cumhurbaşkanına oy vermiş. Kime gidip de serzenişte bulunacaklar. Biz onları sabırlı dinleyeceğiz. Bize güvenin diyeceğiz. Bu işi yapacak olan bütün ekipleri ile 20 yıllık tecrübesi ile bir dünya lideri var karşınızda. Bu işler bitecek gidecek ve devamlı dışardayım. Köy köy geziyorum inanın belki de 2023 yılında iddialı konuşuyorum. Ak Parti'nin en kolay seçimi olacak. Tarihinde alamayacağı oyu alacağız. Bu günleri de göreceğiz. O yüzden kimse erken seçim olacak bu sene seçim olacak diye bir şey demesin. Artık o eski Türkiye’yi bir kenara bırakın. Seçim zamanında olacak. 50+1’i alamayan iktidar olamayacak. Bakanlar kurulu, hükümet kuruldu kurulamadı gensoru felan hepsi tarih oldu. Parlementer sisteme dönmek isteyenler belli. Biz önümüze bakacağız. Eğer cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin eksikleri vardır, oturulur tartışılır olmasaydı ne pandeminde ne krizlerde ani refleksler gösteremezdik. Bu kazanımların kıymetini biliyor halkımız ve şundan eminim cumhurbaşkanımıza müthiç bir sevgi var. Ak Partiye karşı müthiş bir sevgi var. Şu ana kadar yaptığımız seçimlerin belki de en kolayı ve daha büyük oy oranlı olacağından eminiz. 
  Gençlerde olanlarla ilgili olarak bizim yaşlarımızda olanlar gençleri anlamakta zorluk yaşıyor olabilir. Parti olarak değerlendiriyoruz. 100 tane gence soralım belki de hiçbir partiye yakın değiller. AK Partiye yakın değiller, CHP’ye mi yakınlar onlara da yakın değiller. Kendine güveniyorlar. Bir değer olarak görüyorlar. Ben bazen gidiyorum. Sen o musun diye soruyorlar. Çocuk bakıyor Z kuşağı benim diyor. Kendilerini özel hissediyorlar. Bir ayrıcalıklı görüyorlar kendilerini. Şu anda yazılım yapan teknofestteki yarışmalara katılan binlerce genç var. Şu anda drone gezdiren kaç yaşında çocuğun hayali bunlar. Artık bunlar üzertindeki kamerayı yapmaya başladık. Bu çocukların sayesinde oldu. Bunlar artık bizim zamanımızda ki çocukluk zamanımızda ki bir Türkiye değil. İngiltere karşısında 8 yiyen bir Türkiye değil biz yeneriz diyen bir Türkiye olduk. Cumhurbaşkanımızın gençlere armağanıdır biz yapabiliriz biz bir oluruz biz sahada da oluruz uzayda da oluruz. 2022 yılının sonunda kendi arabamızı çıkartıyoruz. Bundan daha büyük bir şey olabilir mi? Nerede bu araba diyorlar. Gidin gebzeye görün fabrikaları. Şu anda kendi otomobilini çıkaracak bir Türkiye’den bahsediyoruz. Genç nesil bunu son anda yakaladı. Bizim o günlerimizi görmedi. Almanya’dan gelen arabaları biz korkarak bakardık. Şimdi Almanya’dan gelenler bizim kullandığımız arabalara bakıyorlar. Böyle bir haldeyiz” ifadelerini kullandı.

Editör:Atilla KESKİN


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
4.04.2022
21:17

Mustafa Keskin Beni Çok Güldürdün Sen Öyle Zannet Ak Parti Teşkilatlarında en altında en üstüne hepinizde havalar civalar şunu bilin Şuanki Basın birimindekş arkadaştan önceki arkadaş ak pariye gelenler rahatsız diyor sizdeki bu havalar yüzünüzden kaybedeceksiniz fevai aslan fahri çakır ayşe keşir siyasete girmeden önceki maddi durumunu ve şuanki fevai aslan'ın 50 dairesi 15 lüks araçları açklasın ve diğer ak partili eski ve yeni yöneticiler mal varlığınızı açıklayın

Katılıyorum   Katılmıyorum
%62,37
DÜZCELİ
3.04.2022
19:54

Allah yazdıysa bozsun.gidişiniz olsunda dönüşünüz olmasın İnşallah

Katılıyorum   Katılmıyorum
%59,68
Anıl
3.04.2022
14:27

Aç tavuk kendini darı ambarın da zannedermiş.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%60,91
yığılcalı


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.