Cumhur İttifakı Bozuldu Mu?

Cumhur İttifakı Bozuldu Mu?

Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, telekonferans sistemi ile Düzce protokolü ile bir araya gelerek Düzce’nin ulaşım ve alt yapı eksiklikleri hakkında bilgiler aldı.  Ancak toplantıda AK Partili isimler yer alırken başta AK Parti’nin her daim ittifakı olduğunu dile getiren MHP grubu ise yer almadı.  

 

Geçtiğimiz gün Ulaştırma ve Alt yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, telekonferans sistemi ile Düzce protokolü ile bir araya gelerek Düzce’nin ulaşım ve alt yapı eksiklikleri hakkında bilgiler aldı.

 

Toplantıda Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Düzce Milletvekilleri Ayşe Keşir ve Fahri Çakır, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ve AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin yer aldı.

Dikkat çeken ayrıntı ise toplantıda sadece AK Parti İl Başkanı ve Milletvekillerinin yer alması oldu. Her daim Cumhur İttifakının omuz omuza yürüdüğü belirtilirken, MHP grubu toplantıya dahil edilmedi. AK Partili vekiller Ayşe Keşir ve Fahri Çakır toplantıya katılırken MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz yer almadı. Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile Düzce’nin vekillerini ilerleyen günlerde birlikte göreceğiz diyerek birlik ve beraberlik mesajı veren MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu da aynı şekilde toplantıya katılan isimler arasında yer bulamadı.

Düzce adına önemli konuların masaya yatırıldığı ve Bakan Karaismailoğlu ile bire bir sorunların görüşüldüğü toplantıda Cumhur İttifakının ortağı MHP grubunun yer almaması, MHP teşkilatının saf dışı bırakıldığı izlemini yarattı.

AK Partili vekillerin ve il başkanının yer bulduğu ve Düzce’nin ümidi olarak vatandaşların destek verdiği Milletvekili Ümit Yılmaz’ın ve her daim AK Parti ile ittifak halinde olduklarını belirten MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu’nun toplantıya dahil edilmemesi akıllarda soru işaretleri oluşturdu.

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
6.05.2020
17:03

Durun Yahu Düzce'de Ak Parti vekilleri kırk yılda bir icraat yaptılar. O da telekonferabsla toplantıdan öteye gidemedi. Onu da MHP'yle mi paylaşacaklar?

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,22
Muammer Kızılırmak
5.05.2020
21:38

Yolu tutmayınca piyasadan yuruycek

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,81
Vatandas


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.