İl Başkanı Er Keskin’in Söylemlerine Tek Tek Cevap Verdi

İl Başkanı Er Keskin’in Söylemlerine Tek Tek Cevap Verdi

İYİ Parti İl başkanı Yunus Özay Er, AK Parti Düzce İl başkanı Mustafa Keskin’in sözlerine yazılı açıklama ile cevap verdi. İl Başkanı Keskin’in İYİ Parti’ye yönelik sözlerine cevap veren İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, “Partimizin kiralık sosyal medya unsurları, sahte hesapları ve trolleri yoktur” ifadelerinde bulundu.

İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, partisine AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin tarafından yapılan eleştirilere yazılı bir açıklamada bulunarak yanıt verdi.

İl Başkanı Yunus Özay Er açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Düzce Kalpten Gidiyor bizim çalışmamız değildir”

‘Düzce Kalpten Gidiyor’ İyi parti tarafından organize edilmiş bir çalışma değildir. Kıymetli hemşerimiz Sayın Tamer Hoşver tarafından yapılan ve kamuoyunda da geniş yankı bulan bir çalışma olmuştur. Bu çalışmayı İyi Parti yaptı diyerek  yine halka ‘YANLIŞ” bilgi veriyor, ne yazık ki ‘YALAN” söylüyor, organizasyonu yapan Tamer Hoşver Bey’e ve arkadaşlarına saygısızlık ediyorsunuz ki bu derece güzel ve duyarlı bir organizasyondan da ne gibi bir rahatsızlık duyduğunuzu açıkçası da anlamak mümkün değil.

?"Düzce’de  hala Sağlık ile alakalı çözülmesi gereken konular vardır"

Düzce’de sağlık alanında çözülmesi gereken önemli sorunların olduğuna açıklamasında yer veren İl Başkanı Yunus Özay Er, AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin’in halkı yanlış bilgilendirdiğini belirterek şu ifadelerde bulundu:

“?Düzce’de  hala Sağlık ile alakalı çözülmesi gereken konular vardır. Siz görmek istemeseniz de bu gerçek apaçık ortadadır ve bu gerçek sağlık çalışanlarının pandemi sürecinde gösterdikleri başarıyı asla gölgelemez. Bizim sağlık ile alakalı yaptığımız açıklamalar ise bundan yaklaşık 5-6 ay öncesine ait olup pandemi süreci ile alakası yoktur. Ve en mühimi bizim Düzce’de sağlık ile alakalı yaptığımız eleştirilerin hiç bir noktasında sağlık çalışanları konu edilmemiştir. Onlara her daim şükran borçluyuz. Bizim eleştirimiz  “idarecilere’ olmuştur, lütfen ilgili metni dikkatlice okuyunuz. 6 ay öncesini bu güne taşıyarak ve konuyu sağlık çalışanlarına yönelik göstermeye çalışarak hoş olmayan tarzda bir siyaset yapıyorsunuz ve Halka yine  ‘YANLIŞ” bilgi veriyorsunuz. Pandemi sürecinde sağlıkçılara verdiğimiz desteğin en büyük şahidi sağlıkçıların ta kendisidir. Sizin bugün alkışladığınız sağlık çalışanlarını biz o gün de alkışlıyor ve özlük hakları başta olmak üzere bir çok konuda savunuyorduk.”

"Partimizin kiralık sosyal medya unsurlari,sahte hesapları ve trolleri yoktur "

Partimizin kiralık sosyal medya unsurlari,sahte hesapları ve trolleri yoktur diyerek İl Başkanı Keskin’e tepki gösteren İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“İyi Parti Düzce Teşkilatı tüm ilçe ve beldeleri ile düşünce ve ifade özgürlüğüne çok önem veren bir teşkilattır. Partimizin kiralık sosyal medya unsurlari,sahte hesapları ve trolleri yoktur. İnsanları karalamak, hakaret etmek gibi bir yola teşkilatımız hiç tevessül etmez. Bunun içindir ki teşkilatımız ekonomik, ticari, ahlaki ve sosyal her türlü skandaldan ve kavgadan uzak, huzur içerisinde çalışabilmektedir. Ben hiç bir parti üyeme bir yazı veya paylaşım yapma telkininde bulunmadığım gibi , karakteri yüksek hiçbir İyi Partili de kanaatlerini telkinler veya yönlendirmelerle yazıya dökmez. Sanırım bu noktada, yani insanların fikirlerini özgürce ama açık kimlikleri ile cesurca ve mertçe paylaşma noktasında, sizinle farklı kulvarlardayız ki bu da son derece doğaldır. İyi Partinin kurumsal sayfası ve İl Başkanı muhatabınızdır Sayın Başkan, lütfen ilgili paylaşımları ve açıklamaları doğru takip ediniz. Bu sizi insanlara “YALAN-YANLIŞ” bilgi vermenizden alıkoyacaktır. Hakikati bulacağınıza inanıyorum.”

"Pandemi sürecinde idareciler başarısız olmuşlardır"

Pandemi sürecinde vatandaşlara maske sağlanmasında idarecilerin başarısız olduğunu vurgulayan İl Başkanı Er, şunları söyledi:

“Maske ile alakalı da verdiğiniz bilgiler tamamen yalan ve  yanlıştır. Salgının başlaması ve tedbirlerin alındığı tarihten itaberen yaklaşık 2 ay geçmiştir. Sayın Başkan, bunu kabul etmenizde bir sakınca yok. Uzay’a yerli uydu fırlatmak, milli uçak, yerli otomobil gibi birçok hedefinizi okudum paylaşımınızda ama maske konusunda pandemi sürecinde idare başarısız olmuştur. Saygı duyulacak yegane husus gönüllü insanların maske üretme adına ortaya koydukları çabadır, maske ile alakalı geri kalan tüm unsular bir “gecikmiş’  idari hatadan ibarettir. Bizim ise maske konusunda herhangi bir kurum ve kuruluş ile rekabet etmek gibi bir niyetimiz asla yoktur. Derdimiz eksik olan bir noktada halka destek verebilmektir ki maske ile alakalı yaptığımız tek açıklama dağıtacağımız maske adedi ile alakalı olandır. Bu konuda şovu maske ile alakalı her gün görsel paylaşanlara atfetmeniz daha doğru olacaktır fikrindeyim. Bolu Belediyesi ile Düzce Belediyesi arasındaki maske konusu ile alakalı benim ve partimin kurumsal kimliğinin hiç bir açıklaması yoktur, yine halka  ‘yalan ve yanlış’ bilgi veriyorsunuz. İyi Parti bir cesurlar hareketidir, bizler düşündüğümüzü açık yüreklilikle söyleyen insanlarız. Ben Düzce belediyesinin AK Parti Bolu İl başkanlığına maske vermesini de akabinde Tanju Bey’in tüm partilere maske dağıtacağını açıklamasını da yanlış, siyasi usule aykırı buluyorum. Benzeri açıklamayı, her iki tarafın da yaptığı hataları açıkça siz de ifade edebilir misiniz ? Şahsıma ve partime yönelik yaptığınız açıklama tamamen yalan ve yanlışlar üzerine kurulu, en azından bu maske konusunda doğruyu ifade edebilir misiniz ?

Sayın Başkan, siyasetin fiilen içerinde olan insanlar açıklamanız ile neyi amaçladığınızı kolaylıkla idrak edecektir ama ben ve partim halkın gerçek gündeminden uzak bu nevi açıklamalarla klasik siyasetin karanlık bataklıklarına girmeme konusunda kararlıyız. Bu zor günlerde siyaset yapan, halkın sorunlarını gündeme getiren insanlara da tahammül gösteremeyip siyaset yapmakla suçlayan sizsiniz. Siyaset artık kabuk değiştirmektedir. Klasik siyasi söylemlerden sıyrılıp yalan yanlış ifadelerden uzaklaşmanızın faydalı olacağı kanaatindeyim.

Yapacak az işi olanın, söyleyecek çok lafı olur derler Sayın Başkan; lütfen Düzce’nin asli sorunlarına geri  dönünüz.”


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
25.08.2020
14:27

Bu zamana kadar ahlaksız ve korkak siyaset yaparak milletin yakasından düşmeyenler, doğru siyaseti kabullenemiyorlar. Ahlaksız ve korkak siyaset diye konuşanlar partiye gelip bunların ne anlama geldiğini tartışabilirler. bu çirkin sözlerin arkasında gizlenerek ortalığı karıştırmak yerine partiye gelip tartışalım ve doğruları ortaya koyalım. Lütfen bu çirkin cümlelerin arkasına sığınıp dedikodu yapmayalım.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,89
iyiler
18.07.2020
14:49

Düzce için umut olan iyi partidir. Dürüst ve ahlaklı muhalefet yapıyorlar. Kavga değil doğruları söyleyerek cesur ve iyi niyetli çıkışlar yapıyorlar. Bu durumdan rahatsız olmayı adet haline getirenler eski alışkanlıklarını devam ettiriyor.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%62,95
düzce iyileri
14.05.2020
12:27

hiç bir siyasetçiye güvenmiyorum, hepside kendi gelecekleri ve menfaatleri için halkı kullanıyorlar, her iktidara gelenin yakınları iş ve mal mülk sahibi oluyor, gariban yine gariban, dünün A-B-C partilisi bugün iktidarın en gözdesi olmuş, bugün bu iktidar değişecek olsun o A-B-C partilerden gelenler anında yeni iktidar olacak olanın peşinden yarışırlar, onun için kim çeşmenin başındaysa musluğu o açıp tarlasını sular, işi bitince kapar.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,21
düzce siyaseti ve siyasetçisi ALLAHA NASIL HESAP VERECEKLER
13.05.2020
22:39

Yıllardır düzceyi kümesteki tavuk gibi görenler bu ğün hala oyanlışı devam ettiriyorlar iki metropol arasındaki köy

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,67
H adnan
13.05.2020
18:07

BONCUKLU YALAN OKUMAK İSTEYEN AŞAĞIDA Kİ NOTU OKUSUN. İyi Parti Düzce Teşkilatı “düşünce ve ifade özgürlüğüne çok önem veren bir teşkilattır” Sen neçabuk sahte siyasete alıştın. Muhalif delegeleri kongreye çağıramayacak kadar KORKAK VE AHLAKSIZ SİYASET.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%86,79
Sözde İP...
13.05.2020
18:11

hazırladığınız 300 koli yardım iyi partili olmayan vatandaşlara verdiniz mi yoksa sadece iyi parti teşkilatları yöneticilerinin etrafındaki hısım akraba eş dostlarına mı verdiniz iyi partili olmayana verdiniz mi ?

Katılıyorum   Katılmıyorum
%80,73
KENDİLERİ SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIKMIş
13.05.2020
17:19

Sayın Er iyi partinin Cesur hareket olduğunu söylüyor bu cesurluk yoksa pkk yandaşı hdp vekili sırrı nin söyledikleri mi yani arkanızı onlara dayayıp tamı cesaret alıyorsunuz merak ettim doğrusu

Katılıyorum   Katılmıyorum
%84,11
Sevım Basarsan


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.