Fahri Çakır TBMM’de yapılan seçimlerde Komisyonu Başkanvekili oldu

Fahri Çakır TBMM’de yapılan seçimlerde Komisyonu Başkanvekili oldu

Türkiye Büyük Millet Meclisi komisyonlarında görev dağılımları belli oldu. Buna göre AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır, Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu’na yeniden Başkanvekili oldu.

AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır’a TBMM’de önemli bir görev verildi. Yapılan Komisyon seçimlerinde Çakır, Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu’na yeniden Başkanvekili oldu. Daha önce Düzce’de Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı yapan Çakır’ın, TBMM’de aldığı görev sonrasında Düzce için önemli çalışmalar yapması bekleniyor. Düzce’nin sanayi konusunda ki sorunlarının kısa sürede çözülerek hayata geçirilmesi ve ticaretin gelişmesi için çağ atlatacak projeler hazırlaması bekleniyor.

Düzce Milletvekili Fahri Çakır, aynı komisyonda daha önce üyelik görevinde bulunuyordu. Çakır’ın Başkanvekili olduğu komisyonda Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş Başkan olurken, Zonguldak milletvekili Ahmet Çolakoğlu ve İstanbul milletvekili İffet Polat’da komisyona seçilen isimler oldu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
20.07.2020
11:31

BU GÜNE KADAR BİR KATKISI VARMI BİLMİYORUM, İNŞALLAH OLUR.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,00
BİR HİZMETİ OLSUN YANİ


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.