DEVA Partisi İl Ve Merkez İlçe Yönetimini Tanıttı

DEVA Partisi İl Ve Merkez İlçe Yönetimini Tanıttı

 DEVA Partisi Düzce İl Başkanlığı, İl Kurucu Heyetini tanıtmak üzere basın toplantısı düzenlendi. DEVA Partisi Düzce İl Başkanı Murat Caymaz gerçekleştirdiği konuşmada, “Kapımız herkese açık” diyerek gelecekte söz sahibi olmak isteyen herkesi partide görmek istediklerini ifade etti.

Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım Partisi’nin Düzce İl ve Merkez İlçe teşkilatları kuruldu. Partinin kurucu başkanı ve il yönetim kurulu başkanı Murat Caymaz, kahvaltılı basın toplantısında partisinin il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyelerini tanıttı. DEVA Partisi Kurucular Kurulu Murat Caymaz, Yasemin Nuran Açık ve İsmail Altın'dan oluştu. 

DEVA Partisi Düzce İl Başkanı Murat Caymaz, Kusursuz kafede yapılan basın toplantısında partisinin temel ilkelerine değindi. Düzce’de yönetim oluşturma sürecini de anlatan Caymaz ‘Genel Başkanımız sayın Ali Babacan önderliğinde Türkiye’de yeni bir siyasi parti kuruldu. Siyasete yeni bir ufuk, yeni bir seviye kazandırmak adına ve bugüne kadar yapılmış olan iyi çalışmaların üzerine daha iyilerini eklemek adına hep birlikte çalışacağız. Düzce teşkilatı olarak il ve merkez ilçe yönetimlerimizi kurduk. Ekibimizi oluştururken çok detaylı çalışmalar yaptık. Çok fazla talep vardı ve yaptığımız titiz çalışma neticesinde güzel bir yönetim ortaya çıkarttık” dedi.

"Seçimlere güçlü bir şekilde girmeyi hedefliyoruz"

Sosyal çalışmalara ağırlık vererek vatandaşlarla buluşacaklarını belirten İl Başkanı Caymaz, konuşmasına şöyle devam etti:

“Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın hepsi birbirinden donanımlı. Umarım yerelde Düzce, genelde de Türkiye için güzel çalışmalar yapmayı Allah bizlere nasip eder. Yeni kurulan bir partiyiz. İlk etapta programlamamızı yapacağız. Ardından sosyal çalışmalara ağırlık vereceğiz. Altyapı eksiklerini tamamladıktan sonra seçimlere güçlü bir şekilde girmeyi hedefliyoruz. Halkımıza kendimizi en güzel şekilde ifade edeceğiz. Binamızın açılışının ardından sahaya ineceğiz. Atatürk bulvarında bir yer kiraladık. Tefrişat çalışmalarımız başladı. Ağustos ayı sonunda Genel Başkanımız Ali Babacan’ın da katılımı ile parti binamızın açılışını gerçekleştireceğiz.”

"Kapımız herkese açık"

Kapımız herkese açık diyerek konuşmasını sürdüren Caymaz, yönetimde yer alan üyelerin bir çoğunun daha önceden siyasette yer almamış insanlar olduğunu ifade etti. Caymaz, şunları söyledi:

“İlk aşamada il ve merkez ilçe yönetimlerimizi oluşturduk. İlçelerde çalışmalarımız devam ediyor. Çok acele etmeden doğru isimlerle yola devam etmek istiyoruz. İlçelerdeki planlamamızı en kısa sürede tamamlamayı planlıyoruz.  Yeni bir siyasi oluşumuz ve kapımız herkese açık. Gelecekte söz sahibi olmak isteyen herkesi bünyemize bekliyoruz. Genel itibariyle yönetimde yer alan arkadaşlarımızın yüzde 80’i daha önce bir siyasi oluşumun içerisinde yer almamış insanlar. Web üzerinden genel merkeze müracaat eden birçok kişi var.”

İl Başkanı olma sürecinden kısaca bahseden Murat Caymaz, şunları söyledi:

“5 yıllık bir siyasi hayatım oldu. İyi işler yaptığımı düşünüyorum. Her zaman üretken olduk. Gerektiğinde kendi öz eleştirimizi de yaptık. Özellikle belediye yönetiminde ikna ettiğimiz ya da edemediğimiz hususlar oldu. Kısa vadede yeni bir siyasi oluşum planım yoktu. Genel Başkanımız sayın Ali Babacan ile bir toplantı gerçekleştirdik. Ben kendisinden son derece samimi bir yaklaşım gördüm. Benden ekibin içerisinde olmamı talep ettiler. Bende kurucu il başkanı olarak partide görev aldım. Genel Başkanımız Düzce ile sürekli temas halinde."

Parti bünyesinde kadın kollarının olmayacağını belirten İl Başkanı Caymaz, çalışmaları kadın ve erkekler olarak birlikte yürütüleceğini belirtti. Caymaz konuşmasına şöyle devam etti:

"Partimizde kadın kolları olmayacak"

Partimizde ayrıca bir kadın kolları bölümü yok. Kadınlar ve erkekler olarak hep birlikte çalışmalarımızı yürütmeyi planlıyoruz. Kurucular kurulunda daha önce Düzce milletvekilliği görevinde bulunan Metin Kaşıkoğlu bulunuyor. Kurucular kurulunda Metin abimizin olması bizim için bir artıdır.”

Yerel basın mensupları ve ulusal basın temsilcilerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda yönetim kurullarında görev alan tüm üyeler tek tek kendilerini tanıttılar.

Toplantı toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.