İYİ Parti’den Özverili ve Örnek Hareket

İYİ Parti’den Özverili ve Örnek Hareket

Düzce Belediye meclislerinin bütün oturumlarına katılan, grubunun her toplantıda başında duran İyi Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, Merkez İlçe Başkanı Demet Boşver, Merkez İlçe eski Başkanı Kadir Erdoğan, yönetim kurulu üyesi Erdoğan Kefeli diğer partilere örnek olmaya devam ediyor.

Düzce’nin menfaatlerini ön planda tutan bir siyaset izlemeye çalışan ve Düzce için yapılan bütün çalışmalarda yer almaya çalışan İyi Parti İl Başkanı Yunus Özay Er ve yönetimi belediye meclislerinde de örnek tavır sergiliyor.

Partisinin 4 üyesinin bulunduğu belediye meclisinin bu dönemde hiçbir oturumunu kaçırmadan gelen ve meclis üyelerinin yanında olduğunu gösteren Yunus Özay Er ve yönetimi bu tavırlarıyla hem meclis üyelerine verdikleri kararlarda cesaret verirken Düzce’nin sorunlarına da vakıf oluyor. Muhalefet noktasında da meclis gündeminde yer alan konuların Ankara’ya Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşınmasında da etkili olan tavır Düzcelilerinde takdirini kazanıyor.

Haber: S. AKYOL


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
30.10.2020
15:11

İYİ parti il başkanının reklama ihtiyacı yok. Vekil olup olmama konusunda şahsi hesaplar yapanlar değil halk karar verecektir. Başkan Düzce halkının gönlünde yer edinmiştir. Zamanı gelince halkımızın kararına saygılı olacağız.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%60,95
iyiler
28.10.2020
20:55

Reklam kokan hareketler. Asla vekil olamayacak.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,98
Şenol Kandemir


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.