Büyük Birlik Partisi’nde Kongre Süreci Tamamlandı

Büyük Birlik Partisi’nde Kongre Süreci Tamamlandı

Büyük Birlik Partisi’nde Kongre Süreci Tamamlandı

Büyük Birlik Partisi Düzce İl Teşkilatı kongre sürecini tamamladı. Gerçekleştirilen kongrede partililer mevcut İl Başkanı Engin Bedir ile yola devam dedi.

Kongre sonrasında açıklamalarda bulunan BBP İl Başkanı Engin Bedir; “Tek derdi vatan olan, devletinin milletinin her daim yanında olan Büyük Birlik Partili Alperen arkadaşlarıma bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum..İl yönetiminde ilk defa görev alan arkadaşlarıma da, hiçbir menfaatin, çıkarın, beklentinin olmadığı bu davada benimle birlikte yürüdükleri için tüm samimiyetimle teşekkür ediyorum” dedi.

Geçtiğimiz hafta düzenlenen Merkez ilçe kongresinde ilçe başkanı olarak Yeliz Altınkaynak’ı seçtiklerini belirten İl Başkanı Bedir, gerek merkez ilçe gerekse il yönetiminde siyasette kadınların gücüne, özverisine önem verdiklerini ifadelerinde bulundu.

Kaynaşlı ve Çilimli kongrelerinide tamamladıklarını dile getiren Bedir, Kaynaşlı’da İbrahim Özdemirkap ile yola devam ederken, Çilimli’de ise Yıldıray Elkit başkanlığında teşkilatlandıklarını bildirdi.

"Tüm dünya Türk’ün gücünü hissedecek"

Azerbeycan’daki gelişmeleri de değerlendiren İl Başkanı Bedir “Bizim davamızın ana omurgası İlayi Kelimatullah Nizami Alemdir, Azerbeycan bizim Türk İslam birliği ülkümüzün temel taşıdır, Dağlık Karabağ işgalden kurtulana kadar Türk karsdeşlerimizin canımızla kanımızla yanındayız, tüm dünya Türk’ün gücünü hissedecek” dedi.

 

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.