Mertol Haftalık Toplantıda Gündemi Değerlendirdi

Mertol Haftalık Toplantıda Gündemi Değerlendirdi

Bolu Belediyesi tarafından D-100 karayolu ve TEM Otoyolu Kavşağındaki alt geçitte izin almadan yapıldığı belirlenen Türk siyasi tarihinin önemli isimlerinin resimlerinin, Karayolları ekiplerince boyayla kapatılmasına tepki gösteren Saadet Partisi Düzce İl Başkanı Birkan Mertol, Türk dünyasının yere göğe sığdıramadığı isimleri karayolları bir D-100 kenarına sığdıramadı” diyerek eleştirdi.

Saadet Partisi Düzce İl Başkanı Birkan Mertol, haftalık değerlendirme toplantısı yaptı.

Saadet Partisi İl Başkanlığı’nda yapılan değerlendirme toplantısında gündemi değerlendiren Birkan Mertol, Karayolları ekiplerinin geçen hafta yaptığı D-100 kenarında Merhum Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan ile MHP’nin merhum Genel Başkanı Alparlasn Türkeş portrelerinin silimesine ilişkin olarak; “İki lideri dünya tanıdı bildi. Birisini İslam Dünyası birisini ise Türk Dünyası yere göğe sığdıramadı. Karayolları ekipleri  bir D-100 kenarına sığdıramadılar. Makamlarda oturanlar o makamları Erbakan Hocama borçlular. Bu saadet sonra kimse ‘ben Milli Görüşçüyüm’ demesin” diyerek eleştirdi.

Azerbaycan’ın Ermenistan tarafından işgal edilen Karabağ’ı yeniden almak için yaptığı savaşta Azerbaycan’ın zafer haberlerini beklediklerini ve işgal altındaki toprakların yeniden Azerbaycan’a kazandırılmasını dilediklerini söyledi.

Haber: H. DURNA - S. AKYOL


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
21.10.2020
09:27

MHP merhum başbuğu bile savunamadı....Siz Liderinize sahip çıkıyorsunuz.....Bu resimler siyasi olarakta oraya yapıldığını düşünmüyorum.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,06
Duyarlı


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.