AK Parti’de Kadın Kollarının Yeni Yönetimi Oluştu

AK Parti’de Kadın Kollarının Yeni Yönetimi Oluştu

AK Parti’de Kadın Kollarının Yeni Yönetimi Oluştu

AK Parti’de yeni yönetim oluştu. Geçtiğimiz haftalarda AK Parti Genel Merkezi tarafından Ankara’ya çağrılarak görev verilen Gönül Asuk’un, hazırladığı yönetim kurulu listesini AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı da onayladı.

AK Parti Kadın Kolları’nda yenilenme hareketi sürüyor. Geçtiğimiz haftalarda Ankara’ya Genel Merkeze çağrılarak görev tevdi edilen Gönül Asuk, görevi almasının ardından yeni yönetim kurulunu oluşturdu. Yönetim Kurulu listesini genel merkeze de onaylatan Gönül Asuk, yeni yönetim kurulu ile ilgili olarak basın açıklaması yayınladı.

Gönül Asuk, yayınladığı basın açıklamasında; “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, milletimizin refahı ve umudu olan, tek gaye Ebedi Türk devletimizin son Bayrağı Türkiye Cumhuriyetini sonsuza kadar dalgalandırmak maksadıyla yola çıkmış bulunuyoruz. Türkiye’nin gerek siyasi gerekse ekonomik açıdan zor dönemlerinde  istikrarlı bir şekilde başarı göstermiş olan, 2001 yılında kurulan ve 2002 yılında iktidar olan AK Partimiz  iktidara geldiği günden bu yana kadınlarımıza aktif ve söz sahibi mekanizmalarda görev vererek layık olduğu değeri icraatle göstermiştir. Gerek bakanlık, Milletvekilliği, Parti Teşkilat Başkanlıkları, Belediye Meclis Üyelikleri, İGM  Adaylıklarında kadınları kazanabilecek sıralarda karar alma mekanizmalarına aday göstermiş ve başarıyla  sonuçlandırmıştır. Bunun en bariz örneği Düzce'dir.

Bu bağlamda bir yandan kadınlarımızın  hukuki statüsü, eğitim, işgücü ve  siyasal katılımlarını  toplumdaki yeri ile eşleştirmeyi ön planda tutan yerel yönetimlerimiz, kadınlara yönelik uygulamaları ile AK Partimizin  hareket noktası ve ortaya  koyduğu değerlerle birebir örtüşmektedir. Partimizin yola çıkış amacı 2023'ten  2071 hayallerimize yürürken, 7.Olağan Kongremizle oluşturulacak olan yönetimlerimizde meydana gelen  yoğun katılım ve başvurularla halkımızın partimize olan güveni ve teveccühü beklediğimizden son derece fazla olmuş, AK Partimizin bu milletin tek umudu olduğunu bizlere bir kez daha göstermiştir.

Önceki dönemler, mevcut dönemler ve yeni üyelerimizle gözardı edilmeyecek oranda yüksek katılım bizleri bir kez daha onurlandırmış ve gururlandırmış olmakla birlikte sorumluğumuzun büyüklüğünü bir kez daha hatırlatmıştır. Bu yolu açmaya, yola yol olmaya, yolda yoldaş olmaya BENDE VARIM diyerek hem partimizin gerek partimizin  gerek şahsımın asli yönetiminde hepinizin var olduğunuzu  bilmenizi isterim. Hepinize bu sebebten dolayı ayrı ayrı teşekkürü bir borç biliyorum. Yönetim kurulu üyelerimiz birlikte yaşadığımız süreç doğrultusunda  istişare ve genel merkez kararı ile seçilmiş olup toplumun her kesimine hitap etmesi önceliği  baz alınmıştır. Kıymetli Ak Parti Gönüllüleri Partimiz ve milletimiz adına yapmış olduğumuz her çalışmada eşit şartlarda gerek sahada gerek masada istişare ile yol yürüyeceğimizden şüpheniz olmasın. Yola sizler gibi inanmışlarla çıktığım için Allaha şükrediyorum. Beni bu süreçte yalnız bırakmadığınız  için, bundan sonraki süreçlerde de benimle ve partimizle birlikte olacağımız için hepinize ayrı ayrı teşekkürü bir borç biliyorum.

Ayrıca, kurulduğu günden bu günümüze kadar davamızda görev almış bütün teşkilat neferlerimize, gençlerimize tüm Ak Parti sevdalılarına teşekkür ediyorum. İlk günkü aşkla, İnandığımız yolda hep birlikteyiz. Omuz omuza, bir gönül mesafesinde birlikte çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.