Ayşe Keşir Adeta Ateş Püskürdü

Ayşe Keşir Adeta Ateş Püskürdü

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal’ın Düzce’de yaşanan hava kirliliği sorunu karşısında Cumhur ittifakı vekillerinin sessiz kaldığını söylemesi üzerine adeta ateş püskürdü. Vekil Keşir, Mahmur Tanal kadar poz vermeyi bilmiyoruz diyerek, Çok şükür ki; PKK/FETÖ paçavralarıyla pozumuz olmadı. Düzce bizim evimiz, şovun bir parçası asla olamaz” ifadelerinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde hava kirliliği oranıyla Türkiye’de havası en kirli olan il olan Düzce ülkenin gündemine oturmuştu. Tüm yerel ve ulusal medyada Düzce’nin hava kirliliği alarmının yer almasının ardından CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal, Düzceli milletvekillerinin bu soruna sessiz kaldığını söyleyerek eleştiri de bulunmuştu. Tanal’ın eleştirilerinin ardından harekete geçen AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ile AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Emin Birpınar ile bir araya gelerek, sorunun çözümü noktasında çalışmalara başlandığını ve bakanlık tarafından bölgede inceleme yapılacağını duyurmuşlardı.

AK Partili Milletvekillerinin bu açıklaması sonrası, CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal CHP tarafından TBMM’de Düzce’nin hava kirliliği sorununa yönelik olarak verilen yasa yasa tasarısına zamanında destek vermeyen Cumhur ittifakı vekillerinin çalışmalarını ‘göstermelik’ olarak nitelendirmişti.

Av. Mahmut Tanal’ın bu sözleri sonrası Milletvekili Ayşe Keşir, adeta ateş püskürdü. Ayşe Keşir, Mahmut Tanal’ın şov yaptığına dikkat çekerek “Düzce bizim evimiz, yuvamız, şovun bir parçası asla olamaz” dedi. Sert sözlerle Milletvekili Tanal’ı eleştiren Ayşe Keşir, “Çok şükür ki; PKK/FETÖ paçavralarıyla pozumuz olmadı” ifadelerinde de bulundu. Keşir Twitter’dan yaptığı paylaşımda; “Poz vermeyi Mahmut Tanal kadar bilemediğimiz kesin.

Çok şükür ki;  PKK/FETÖ paçavralarıyla pozumuz olmadı. Düzce bizim evimiz, yuvamız, şovun bir parçası asla olamaz. Son yıllarda, hava kirliliği ile mücadele için verdiğimiz çabayla, Düzce emsalleri içinde, tüm ilçelerinde doğalgaza erişen tek il.

Bu kanun teklifi, Düzce’nin’nin tamamını sit alanı ilan etme, Düzce’yi çivi çakılamaz hale getirme teklifidir. Kimse aklımızla, memleketimizle, alay etmesin!

Bakan Yardımcısı ile dün yaptığımız görüşme, daha önceden başladığımız çalışmanın devamıdır. Dün akşam üzeri bakanlığın ön raporu geldi, o raporu istişare ettik.

Bugün akşam üzeri Düzce’ye gelen ve yarın (Cuma) sabahtan itibaren çalışacak olan teknik ekibin raporuyla yol haritamız netleşecek” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
4.12.2020
19:45

Kendileri sanki cok is yapiyorlar bu vatanin milletin parasini yemekt3n doymadilar asil kendileri vatan haini hicbir is yapmadan ac milletin sirtindan utanmadan maas aliyorlar yaziklar olsun sizin gibilere

Katılıyorum   Katılmıyorum
%49,10
duzceli
4.12.2020
17:39

Sayın vekilim sayın tanal tozdan bahsetmemiş hava kirliliğinden bahsetmiş ben ak partiye oy vermiş bir vatandaş olarak Sorulan sorunun cevabını vermenizi dilerdim kimse pozdan bahsetmemiş o konular başka konular siz ne zaman Düzceye sahip çıktınız acaba yada konular başka konular siz ne zaman Düzceye sahip çıktınız acaba ya da ne zaman çıkacaksınız çıkmayı düşünüyorsunuz

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,83
Seçmen


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.