Keskin Adaylığını Açıkladı

Keskin Adaylığını Açıkladı

Ak Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, 19 Ocak tarihinde yapılacak kongrede il başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

 

Keskin, yeni dönem için yönetim kurulu listesinin ağırlıklı olarak kadın ve gençlerden oluşacağını belirtti. İl Başkanı Mustafa Keskin kongre sürecine ilişkin yaptığı basın açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

 

“Ak parti 7.olağan kongreleri bilindiği üzere Ekim 2019 yılında delege seçimleri ile başlamış sırası ile belde ve ilçe kongrelerimiz gerçekleşmiştir. İnşallah Düzce il kongremizi 19 Ocak Salı günü Genel Başkanımız sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantı yoluyla katılımları ile pandemi kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştireceğiz.

 

81 il de olduğu gibi sayın genel başkanımız Cumhurbaşkanımızın Ak parti genel merkez teşkilat başkanlığımızın tensipleri ile kıymetli delegelerimizin oyları ile ak parti düzce il başkanlığına devam edeceğiz.

 

Göreve geldiğimiz 2019 ocak ayı itibarı ile değerli Düzceli hemşehrilerimizi teşkilat mensuplarımızı kucaklayarak zorlu iki yıl geçirdik. Seçimler sel felaketleri ardından pandemi sürecinde hep halkımızın yanında olduk. Bu zorlu süreçlerde milletvekillerimiz belediyelerimiz il genel meclisimiz belde ilçe il yönetimleri kadın ve gençlik kollarımız kısacası tüm teşkilatlarımızla birlikte Düzcemize birçok hizmeti hep birlikte kazandırdık.

 

Kongrelerimiz yeni heyecanların katıldığı kadrolarımızı genişlettiğimiz süreçler olmuştur. Hazırladığımız il yönetimi listemizde gençlerimizin ve kadınlarımızın daha çok temsil edildiği tecrübeli arkadaşlarımızın ve Ak parti düzce teşkilatlarının hafızası olan ahde vefayı göreceğimiz bir yönetim anlayışını yansıtmaya çalışacağız.

 

Kurulduğu günden beri görev yapan tüm il ve ilçe başkanlarımıza yönetim ve meclis kadrolarında yer alan teşkilat mensubu arkadaşlarımıza milletvekillerimize belediye başkanlarımıza şükranlarımı sunarım. Ahirete göç etmiş arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet diler hastalarımıza acil şifalar dilerim. Görev yaptığım yönetimdeki kardeşlerime teşekkür ederim.

 

Kongre sürecinde seçilen her bir belde ilçe ana kademe, kadın ve gençlik kolları başkanlarına yönetici kardeşlerime başarılar dilerim il başkanı olarak teşkilatlarımızdaki her bir arkadaşımla gurur duyuyorum. Güveniyorum hep birlikte partimizi Düzce’de 2023 2053 2071 hedeflerine taşıyacağımızdan eminim. Gurur ve kibirden uzak milletimizle el ele gönülleri fethedeceğiz. Kongremizin partimize Düzcemize vatanımıza aziz milletimize hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ederim.” Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
13.01.2021
20:35

Bırak ta başkaları yapsın ya, Allah aşkına oturduğunuz zaman kalkmak bilmiyorsunuz ya, bu ne aç gözlülüktür, partide senden geride kalanlar cahil mi, akıllı değiller mi, senmisin bir tek en bilmiş, en tecrübeli, en klas vs. Yoksa en çok el etek öpmeyi iyi bilen en misin, bırak ya bırak da başkası gelsin, başkalarında yararlansın, onlarda nasiplensin, o koltuğa otururken 404 mü kullanıyorsunuz anlamadım gitti.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,25
ALLAH AŞKINA BIRAK GİTTTT GİT
13.01.2021
19:28

Sayın keskin çok kritik bir dönemde görev alarak parti içindeki uyum ve dengeyi sağlamıştır,biraz geriye gidersek il başkanları,vekiller ve belediye başkanları arasında kavga ve çekememezlik sorun yaratırken mustafa beyin naif kişiliği ile bu sona ermiştir. Velhasıl başkanlığa yakışıyor kardeşimiz.hayirli olsun.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,04
M.batur


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.