AK Parti Kongresinde Mikrofon Krizi

AK Parti Kongresinde Mikrofon Krizi

AK Parti Milletvekili Fahri Çakır, kürsüdeki konuşmasını uzatınca koordinatörler tarafından uyarıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da canlı bağlantı ile katılacağı kongrede uyarılan Milletvekili Çakır, ‘Her zaman bu fırsat elimize geçmiyor’ diyerek konuşmasına devam etti.

AK Parti Düzce 7. İl Olağan Kongresinde mikrofon krizi yaşandı. AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır’ın kongrede yaptığı konuşma uzayınca Koordinatör Milletvekili Yahya Çelik tarafından uyarıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılım sağlayacağının söylenmesine rağmen Fahri Çakır, ‘Her zaman bu fırsat elimize geçiyor’ diyerek konuşmasına devam etti.

AK Parti Koordinatör Milletvekili Yahya Çelik, “AK Parti Değerli vekilim çok özür diliyorum. 13.30 gibi Cumhurbaşkanımız yayına bağlanacakmış. Değerli konuşmacılarımız da var” diyerek Çakır’a uyarıda bulundu.

Her zaman konuşma fırsatı yakalayamadığını söyleyen Milletvekili Çakır, “Sayın başkanım 13.30’a kadar asla götürmeyeceğim. O saate kadar kesin bitireceğim. Her zaman fırsat elimize geçmiyor sayın başkanım” diyerek konuşmasına devam etti.

Haber: H. DURNA - S. AKYOL


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
19.01.2021
14:59

Sanki duzceye geldiği var

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,38
81


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.