Siyasi Partilerin Başkanları EYT’liliklerini Tescilledi

Siyasi Partilerin Başkanları EYT’liliklerini Tescilledi

Siyasi Partilerin Başkanları EYT’liliklerini Tescilledi

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği çalışmalarını farklı organizasyonlarla duyurmaya devam ediyor. Düzce Sakarya ve Bolu EYT Derneği yönetimlerinin de katıldığı organizasyonla Düzce’deki siyasi partileri ziyaret eden EYT Düzce Bolu Sakarya Derneği, siyasi partilerin il başkanlarını EYT derneği resmi üyesi yapıp, imza kampanyasına dahil ettiler.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Düzce Sakarya Bolu Derneği şubesi, yaptığı farklı organizasyonlarla seslerini duyurmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Türkiye’nin çalışma hayatında bulunan yüzde 95’lik kesimin etkilendiği halen yürürlükte olan Emeklilik Yasasın nedeniyle yaşanan mağduriyetlere dikkat çekmek isteyen EYT Derneği, mağduriyetlerin giderilmesi için siyasi partileri ziyaret etmeye başladı. Emeklilik Yasasında düzenleme yapılmasını isteyen EYT Derneği yönetimleri bu kapsamda ziyaret ettikleri İyi Parti, CHP, Saadet Partisi, Yeniden Refah Partisi İl Başkanlarını EYT Derneği üyesi yaptılar. Bolu, Sakarya ve Düzce EYT Derneği yönetimlerinin de katıldığı ziyaretlerde ayrıca yaşadıkları sıkıntıları da siyasi partilerin il başkanlarına anlatan dernek üyeleri, siyasi partilerden destek istediler. Ziyaret sonunda ise siyasi partilerin İl Başkanlarını EYT Derneği üyesi yapan dernek üyeleri başlattıkları imza kampanyasına da başkanları da dahil ettiler. İti Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, CHP İl Başkanı Haluk Demir, Saadet Partisi İl Başkanı Birkan Mertol, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Nezih Merttürk, üyelik formunun imzalayarak EYT Derneği üyesi oldular.

EYT Derneği Genel Merkez Genel Sekreteri ve EYT Düzce Sakarya Bolu Derneği Başkanı Mehmet Ali Çelik; “emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği olarak siyasi partilerimizi ziyaret ederek Türkiye’nin hemen hemen tamamının mağduriyet yaşadığı emeklilik yasasının yeniden düzenlenmesi için siyasi partilerimizi ziyaret ediyoruz. Yaşadığımız ve gelecek nesillerin yaşayacağı sıkıntıları kendilerine anlatarak gelecek nesillerin yaşayacağı sorunları da kendilerine ifade ediyoruz. Bu noktada sağolsun siyasi partilerimizde bizlere destek sözü veriyor. Bu noktada kanundaki yanlışlıkların düzeleceğine inanıyoruz. Bu ziyaretlerimiz sırasında yasadan dolayı doğal üyemiz olan siyasi parti il başkanlarının derneğimize üyeliklerini de yapıp başlatmış olduğumuz imza kampanyasına desteklerini de imzalarıyla almışta olduk. Bizlere bu noktada yardımcı olan bizi kabul ederek derdimizi dinleyen siyasi partilerin il başkanlarına teşekkür ederim” dedi.

Haber: S. AKYOL


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.