Eski Başkanlardan Faruk Özlü'ye Teşekkür

Eski Başkanlardan Faruk Özlü'ye Teşekkür

Eski Başkanlardan Faruk Özlü'ye Teşekkür

Düzce Belediyesi'nin iştirak şirketlerine atanan eski Belediye Başkanları Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü'ye teşekkür etti. Özlü'nün şirket görevlendirmesiyle kendilerine vefa örneği gösterdiğinin altını çizen eski başkanlar, “bu görev ile şahsımıza duydukları güveni boşa çıkarmayacağımızı ve "bu görevleri hiçbir huzur hakkı talebi olmaksızın" ifa edeceğimizi ifade etmek isteriz.” açıklamasında bulundu.     

Daha önce Düzce Mezarlıklar Müdürlüğü'ne atanan Kaynaşlı eski Belediye Başkanı Erol Bayraktar, sosyal tesisler ve turizm işleri yapan Beltur A.Ş'ye atanan Akçakoca eski Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Düzce'nin ulaşım işlerini yürüten Ulaşım A.Ş'ye atanan Yığılca eski Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, beton ve taş işleri yapan Beltaş A.Ş'ye atanan Gümüşova eski Belediye Başkanı Ahmet Azap, toplu konutların bakım ve temizlik işlerini yürüten Bahçeşehir A.Ş'ye atanan Cumayeri eski Belediye Başkanı Recep Tuna tarafından ortak bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada, "Düzce Belediyesinde ve iştiraki şirketlerin yönetim kurullarında yapılan değişikliklerde bizlere güvenerek görev veren sn bakanımız ve belediye başkanımız Dr. Faruk Özlü'nün bu "vefalı" davranışı karşısında; bu görev ile şahsımıza duydukları güveni boşa çıkarmayacağımızı ve "bu görevleri hiçbir huzur hakkı talebi olmaksızın" ifa edeceğimizi ifade etmek isteriz.
"Bakanlığı döneminde çok yakın mesai yaptığımız, birlikte çalıştığımız", ilçelerimize çok büyük yatırımları ve hizmetleri birlikte gerçekleştirdiğimiz sn. bakanımızın verdikleri "bu yeni görevleri o hizmet anlayışının devamı olarak gördüğümüzü" belirtmek isteriz. Sn bakanımız ve belediye başkanımızın bu güveni karşısında  görev aldığımız şirketleri büyütmek, "Düzce’li hemşehrilerimize hizmet etmek için özveriyle çalışacağımız", bize olan güveni karşısında kendisini mahçup etmeyeceğimiz bilinmelidir. 
Saygıdeğer  Cumhurbaşkanımızın  7.Olağan Kongrede gösterdikleri "vefalı" tutumun benzerini Düzce’de daha önce göstermiş olan "Bakanımızın ne kadar ileri görüşlü, ne kadar Saygıdeğer Cumhurbaşkanımızın  izinde" olduklarını bir kez daha anlamış olduk. Kamuoyuna Saygı ile arz ederiz" ifadelerine yer verildi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
28.03.2021
18:16

talep etmez yinede yan cebime koy misali....

Katılıyorum   Katılmıyorum
%47,88
CEVDET


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.