Mehmet Keleş, İYİ Parti’den aday olacak mı?          

Mehmet Keleş, İYİ Parti’den aday olacak mı?          

İyi Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, Düzce TV’de Mehmet İbrahimoğlu’nun hazırlayıp sunduğu gündem programına katılarak önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Er yaptığı açıklamada: “ Seçime uzun bir zaman var. Mehmet ağabey ile sürekli görüşürüm. Siyasi birikimi çoktur. 2 dönem belediye başkanlığı yapmış bir adamdır” ifadelerinde bulundu.

  Düzce TV’de Mehmet İbrahimoğlu’nun hazırlayıp sunduğu Gündem program Korona virüs salgınında normalleşmenin başlaması ile programlarına da başladı. Bu kapsamda uzun süredir yapılmayan Gündem Programının son konuğu İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er oldu. Mehmet Keleş’in seçimlerde partiden aday olup olmayacağı ile ilgili yaptığı açıklamada, “ Mehmet ağabey bizim aile dostumuzdur. Kendisi ile çalışmaktan onur duyarız. Bizim partimizde aday olma kriterleri var. Aday adayı olur. Görüşürüz konuşuruz. Sonra aday olursa çalışırız. Herhangi bir blokajımız yok. Kendisi ile çok sık görüşürüm. Siyasi birikimi ile faydalanmaktan mutlu oluruz. Ne zaman görüşmek isterse gider görüşürüz.

Samimiyetimle söylüyorum. Bir kere bile bu konu hakkında görüşmedik. Siyasi birikimi çok önemli. Ben İl Başkanı olarak söylüyorum. Zamanı geldiğinde bu konu ile ilgili konuşuruz. 2 dönem belediye başkanlığı yapmış bir isim. Bu kentin en önemli değerlerinden birisidir. Zamanı geldiğinde bu konu hakkında konuşulabilir. Bende haberleri okudum. Biz artık namzet olmuşuz. Demek ki Belediye Başkanlığında ki değişim bizden birisi olmasını vatandaşlar istiyor. Kazanma konusunda çok iddialı ve en doğru kararı vereceğimize Düzce’de ki bu yönetim anlayışını değiştirme konusunda hayallerimizi gerçekleştirme konusundaki hiç hayallerimizi kaybetmedik. İnşallah seçimlere uzun bir zaman var. O zaman geldiğinde görüşülecek konuşulacak bir konudur” ifadelerinde bulundu.

HABER: E.BEKTAŞ


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
2.06.2021
18:00

Mehmet keleş veya bir başkası ile her zaman görüşmek bilgi birikiminden yararlanmak iyidir. Ancak Mehmet Keleş'İn Düzce'ye faydası olmaz. Arttık Düzce başka zihniyet ve dünya görüşü olanlar tarafından yönetilmeli. Halkımızın bu yönde kararlı olduğu görülüyor. Bu yönde hangi parti adım atar vizyonlu bir insan ile yola çıkarsa o partinin adayı seçilir.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%59,21
Düzceli
2.06.2021
13:40

yani kısaca İYİ ler kendini inkar edebilir,öylemi sevgili başkan!!!

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,16
gladıo


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.