Keskin: Çiftçilerimize destek vermeye devam edeceğiz

Keskin: Çiftçilerimize destek vermeye devam edeceğiz

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, geçtiğimiz hafta Çilimli’de gerçekleştirilen Siyah Çeltik ekimi sonrasında açıklamalarda bulundu. Keskin açıklamasında, “ Çiftçilerimiz için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerinde bulundu.

  Ak Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, Ak Parti’nin tarıma verdiği değeri belirterek Siyah Çeltik ekimi sonrasında açıklamalarda bulundu. Keskin açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “ Ak Parti olarak 2001 yılından bugüne kadar tarım için çok değişik projelerle tarıma destek verdik. Burada da özellikle çeltik konusunda tohumda %35 devlet destekli çalışma yapıyor arkadaşlar. Belediyemizinde katkılarıyla burada bu alanda siyah çeltik projemiz var.

Biz Ak Parti olarak bunu Düzce’ye bir proje olarak ilan etmek istiyoruz. Bu projenin adı “Hibrit Kalkınma Modeli” . Bu modelde Turizm Sanayi ve tarım iç içe olacak.  Bu projenin detaylarını ilerleyen günlerde açıklayacağız. Bir tarımda profesyonel olarak tahliller yaptırıp Düzce’de ne ekilmesi gerekiyor araştırıp o ürünlere yöneleceğiz. Burada yetiştirilen ürünler tüm Türkiye’ye dağılacak.  Biz Düzceli çiftçimiz para kazansın diye taşın altına elimizi koyuyoruz.

Örneğin Yığılca’daki balımız Tarım Kredi Kooperatiflerimizinde yardımlarıyla Tayland’a gönderiliyor. Biz çiftçilerimizin için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

HABER: E.BEKTAŞ


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.