Babacan partisinin ilçe teşkilat binası açılışına katıldı

Babacan partisinin ilçe teşkilat binası açılışına katıldı

Babacan partisinin ilçe teşkilat binası açılışına katıldı

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Düzce’ye gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. Bababacan, Cumayeri ilçe teşkilat binasının açılışını ardından, esnaf ziyareti yaptı. Düzce’de Cuma namazı kılan Babacan, daha sonra Akçakoca’ya gitti. 


 Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan Düzce’ye geldi. Babacan Düzce programına Cumayeri ilçe Parti Binasının açılışını yaparak başladı. Açılışta konuşan Ali Babacan, hedeflerinin siyasete yeni bir soluk getirmek olduğunu belirterek “Sadece ilçe binasının açılışını yapmıyoruz. Aynı zamanda bir demokrasi ve atılım merkezinin açılışını yapıyoruz. Güzel ülkemiz Düzce’miz ve Cumayeri’miz için güzel hizmetler olsun diye bu ilçe merkezini açıyoruz. Ülkemiz zor dönemlerden geçiyor. Sorunlar gittikçe büyüyor. Memleketin sorunlarına çözüm üretecek bir yönetim maalesef yok. Biz bunun erken farkına vardık. Bunun için yola çıktık. Siyasette yeni bir yol açmak için yola çıktık” dedi. 

  90 ve 360 günlük eylem planları hazırlanıyor
  Ülke sorunlarını ivedilikle çözmek için eylem planları oluşturduklarını kaydeden Babacan, “Deva Partisi 81 ilde teşkilatlanmış durumda. Türkiye’de 973 ilçemizin 650’sinde ilçe başkanlarımız görevine başladı. Damla damla büyüyoruz. Ülkemizin dertlerine devam olmak için tüm ülke sathında yayılıyoruz. Çok çalışıyoruz. Bir yandan örgütleniyoruz. Bir yandan ülkenin sorunlarına çözüm üretmek için 90 günlük 360 günlük eylem planları hazırlıyoruz. Sağlıktan sosyal politikalara, eğitimden tarıma, ekonomiden enerjiye kadar her alanda seçimlerden sonra kurulacak hükümetin ilk 90 ve 360 gününde yapacaklarımızı detaylı bir şekilde açıklamaya başladık" diye konuştu.

  Planlama çalışması yapılıyor
  Seçimden sonrası için detaylı bir planlama çalışması yürüttüklerinin altını çizen Babacan, “İlk eylem planımızı tarımda açıkladık. Sosyal yardımlar ile ilgili eylem planımızı bir hafta içerisinde açıklayacağız. 20 ayrı alanda madde madde yol haritamızı açıklıyoruz. Seçimlerden sonra kurulacak hükümetin hem kadrosunu hazırlıyoruz, hem de detaylı bir plan proje yol haritası hazırlıyoruz” şeklinde konuştu. 

  Türkiye’nin ihtiyacı dürüst yönetim
 Türkiye’nin en büyük ihtiyacının dürüst ve işin ehli yöneticiler olduğunu kaydeden Babacan “Türkiye çok büyük bir ülke, çok üçlü. Türkiye’nin sırtı kolay yere gelmez. Şuanda ülkenin en büyük ihtiyacı dürüst ve işin ehli kadrolar ile yönetilmesi . Ülkeyi yöneten kadronun hem dürüst hem de işi bilen insanlardan oluşması gerekiyor. Çözüm burada. Yıllarca ülkenin ekonomisinin ve dış politikasının başında oldum. Avrupa Birliği müzakere sürecini ben yürüttüm. Her alanda düzgün insanlarla çalıştım. O düzgün kadroları hazırlayıp onlarla yola devam etmek gerekiyor. Yoksa memleketimize yazık olur. İnanın her yıl, her ay, her gün kaybediyoruz. Bununda tek sebebi kötü yönetim. Bu ülke iyi yönetildiğinde dimdik ayağa kalkacak. Gençlerle, çiftçilerle, emekliyle, esnafla, dar gelirli vatandaşımızla geleceğe, daha güzel bir Türkiye’ye hep birlikte koşarak ilerleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

  Vatandaşlarla sohbet etti
  Parti binası açılışının ardından esnaf ziyareti yapan Ali Babacan ve beraberindeki heyet çay ocağında vatandaşlarla sohbet etti. Ardından Düzce’ye gelen Ali Babacan Merkez Büyük Camisinde Cuma namazı kılmasının ardından Akçakoca’ya hareket etti. 

HABER: E.BEKTAŞ


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.