“Vatandaşın ihtiyacı görsellik ve israfa yönelik harcamalar değil; “gerçek” sorunlarının çözümüdür”

İyi Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, yapılan bina giydirmeleri, peyzaj ve görsel ağırlıklı yapılan harcamaları, milyonlarca lira ödenip yapılan restoranları doğru bulmadıklarını belirterek, “Vatandaşın ihtiyacı Düzcelinin talebi görsellik ve hatta israfa yönelik harcamalar değil; var olan “gerçek” olan sorunlarının çözümüdür” dedi.


İyi Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, Düzce’nin yıllardır süren, hatta kronik hale gelmiş sorunları olduğunu belirterek, “Zamanın ruhu vardır. Zamanın ruhuna uygun hareket etmek, yaptığınız işin özü kadar önemlidir .Yapılan iş, proje veya yatırım ne olursa olsun zamanın ruhuna uygun değil ise “doğru” kavramı ile ilişkilendirilemez. Düzce’nin yıllardır süren, hatta kronik hale gelmiş sorunları vardır. Mütemadiyen dile getirdiğimiz içme suyu, kanalizasyon, hava kirliliği, trafik ve gelir dağılımındaki adaletsizlik başta olmak üzere bir çok temel sorun çözüm beklemektedir. Milletvekilleri dönem dönem seçilmekte, belediye başkanlarının birisi gidip diğeri gelmektedir. Sonuç ise Düzcelinin sorunlarının hala çözüm beklemesidir” dedi.
Son dönemlerde yerel sorunlara ülkenin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar da eklenmiş gıda fiyatlarındaki artış, enflasyon ve geçim sıkıntısının Düzcelilerin belini büktüğünü belirten Er, “Vatandaşlarımız büyük sıkıntılar ile baş başa bırakmıştır . Kış gelmektedir. Doğalgaz fiyatları bir yandan kömür fiyatları öte yandan halkımızı kara kara düşündürmektedir. Elektrik faturaları Düzcelinin sorunlarına sorun katmaktadır. Vatandaş evini geçindirme noktasında büyük zorluk çekmekte, devletinin ve yerel yönetimlerin desteğini beklemektedir .Durum bu iken, İyi Parti Düzce Teşkilatı olarak, yapılan bina giydirmeleri , peysaj ve görsel ağırlıklı yapılan harcamaları, milyonlarca lira ödenip yapılan restoranları yanlış gördüğümüzü kamuoyunun dikkatine sunarız. Vatandaşın ihtiyacı Düzcelinin talebi görsellik ve hatta israfa yönelik harcamalar değil; var olan “gerçek” olan sorunlarının çözümüdür. Şu an kentimizde yaşananlar ve yapılanlar “zamanın ruhuna uygun” değildir. Yöneticilerimizi vatandaşlarımızın gerçek ihtiyaçlarını görmeye ve çözüm üretmeye davet ediyoruz” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
28.09.2021
13:26

su dağıtımı,kanalizasyon,şehiriçi yollar, halk sağlığı, imar planlarını yapma, kentin ekonomik kaynaklarını verimli kullanma, pazar yerlerini kurma,sanayi bölgelerinin yer tespiti,kent bilgi sistemlerini kurma, okul inşaatlarını ve onarımı gibi işler belediyenin aslı görevleridir.esnaf ve vatandaşlar zorda iken görselliği üt yapı olarak görmek doğru değildir. Üst yapılar da ihtiyaçtır. Ancak önce kentin ekonomisi ve halkın temel ihtiyaçlarını karşılayan ve kenti üst sınıfa taşıyacak yatırımlar yapılmalıdır. Yıllardır göstermelik işlerin kentimiz için faydası olmadığını görmeyenler kente duyarlı olamazlar.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%59,54
düzceli
27.09.2021
14:55

Belediyenin 1. görevi görselliktir. ALT YAPI ÇALIŞMALARI DEVLET YOLUYLA YAPILIR ...ÜST YAPI İLİ ŞİRİN GÖSTERİR...SOKAK TEMİZLİĞİ,BİNA GÜZELLİĞİ BİR ŞEHRİN ALBENİSİDİR....Sırf muhalefet olsun diye muhalefet yapılmaz.....

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,16
Duyarlı


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.