Saim Tut Aktif Siyasete Döndü

Saim Tut Aktif Siyasete Döndü

Saim Tut Aktif Siyasete Döndü

AK Parti’nin Düzce kurucularından ve eski il başkanı iş insanı, yazar Saim Tut, Gelecek Partisi İletişim Başkanlığı Anadolu Yerel Medyalar Koordinatörlüğü görevine getirildi.

Düzce'de Ak Parti'nin kurulmasının ardından İl Başkanlığı ile siyasette adını duyuran Saim Tut, Gelecek Partisi ile yeniden siyasete döndüğünü duyurdu. Uzun süredir yazarlık yapan Tut, son olarak Ankara Expresinde köşe yazarlığı yapıyordu. 


Tut, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Değerli dostlar; yaptığımız bir dizi görüşme ardından ''son seçilmiş Başbakan'' Ahmet Davutoğlu'nun tensibleriyle, Gelecek Partisi İletişim Başkanlığı Anadolu Yerel Medyalar Koordinatörlüğü görevini üstlenmiş bulunuyorum. Ülkemiz, partimiz, Türkiye yerel basını ve benim için hayırlara vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Selam ve en iyi dileklerimle" ifadelerine yer verdi.

2002 yılında AK Parti'nin kurucuları arasında yer alan ve bir dönem il başkanlığı yapan Saim Tut, Davutoğlu'nun ekibinde yer aldı. Tut, üstlendiği yeni göreviyle aktif siyasete dönüş yaptı.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.