Özlü Projelerini Siyasi Parti Başkanları İle Paylaştı

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, siyasi parti il başkanlarını Mutfak Sanatları Merkezinde ağırlayarak sunum eşliğinde yaptığı çalışmaları anlattı. Başkan Özlü, toplantıda tüm siyasi parti başkanlarına ‘Düzce bizim evimiz ve Düzce için çalışıyoruz’ mesajı verdi.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 2019 yılı yerel seçimlerinden bu yana belediye eliyle yapılan çalışma ve projeleri siyasi parti il başkanları ile paylaştı. Detaylı bir görsel sunumla hizmetlerini anlatan Başkan Özlü’nün sunumuna parti başkanları büyük ilgi gösterdi. Yaklaşık 3 saat süren toplantıda bilgi alışverişi yapılarak Düzce’nin daha ileriye gitmesi için fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantıya AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, CHP İl Başkanı Semih Cemşit, İyi Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Nezir Merttürk, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Engin Bedir, Deva Partisi İl Başkanı Murat Caymaz, Vatan Partisi İl Başkanı Fethi Sönmez ve Demokrat Parti Merkez İlçe Başkanı Vahit Tuna katılım gösterdi.

 

ÖZLÜ: DEMOKRATİK KATILIMI ÖNEMSİYORUZ

Başkan Özlü, siyasi parti teşkilatlarının fikirlerini önemsediğini ve Belediyenin çalışmalarını kendilerine anlatmak için böyle bir toplantı tertip ettiklerini kaydetti.  Göreve geldiği günden bu yana Düzce’nin daha modern, daha yaşanabilir ve her alanda kendini kanıtlamış marka şehir haline gelmesi için çalıştıklarını vurgulayan Başkan Özlü, “ Yaptığımız çalışmaları detaylı bir şekilde inceleyip sonra karara bağlıyor ve uyguluyoruz. Bu süreç içinde çeşitli kurum ve kişilerle de istişarelerde bulunuyoruz. İnsan odaklı hizmet anlayışından ve şeffaflıktan hiçbir zaman taviz vermedik. Hizmetlerimizle vatandaşların hem yaşamlarına hem de yüreğine dokunmak istiyoruz. Bu kapsamda ilimizdeki siyasi parti başkanlarına da hazırladığımız hizmet sunumunu paylaştık. Onların da ilimizin gelişmesinde katkısını görmek, fikirlerini almak ve demokratik katılımın daha geniş olmasını sağlamak istedik. Toplantımıza katılarak sağduyu ve ilgili olmalarından dolayı başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Düzce’nin gelişimi için hep birlikte çalışıyoruz” ifadelerinde bulundu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.