Keskin DEVA Ve Gelecek Partisini Değerlendirdi

Keskin DEVA Ve Gelecek Partisini Değerlendirdi

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, Türkiye’de siyasetin yeni soluk getiren Gelecek ve DEVA Partisi hakkında değerlendirmede bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın en çok desteğe ihtiyaç duyduğu dönemde daha önceden aynı yolda yürüdüğü isimlerin farklı partilerde yer almasını eleştiren İl Başkanı Keskin, “Halkımızın kelle koltukta giden AK Partiyi bu halkın yalnız bırakacağını düşünmüyorum” dedi.

Ali Babacan’ın kuruculuğunu yaptığı Demokrasi ve Atılım Partisi ve Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu Gelecek Partisi Türkiye siyasetine yeni bir soluk getirirken AK Partili isimlerden çeşitli eleştiriler gelmeye devam ediyor.

Bu kapsamda AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, bu süreçte yaşanan gelişmeleri ve kurulan yeni partileri değerlendirdi.

“Yakından takip ediyoruz”

Gelecek Partisi ve DEVA Partilerini yakından takip ettiklerini belirten İl Başkanı Keskin, şöyle konuştu:

“Yeni partiler Düzce’de de yapılanmaya başladı. Hem Gelecek Partisi hem DEVA Partisi. İl başkanını atadılar, teşkilatlarını da tamamlıyorlar. Bizde bunları yakından takip ediyoruz. AK Parti 20 senede birçok üyesi olan ve siyasete, çeşitli makamlara birçok insan yetiştiren ve buralarda görev alan birçok arkadaşımız var.”

“İnsanları düşüncelerinden ötürü yargılayacak halimiz yok”

DEVA Partisi’nin kurucular Kurulunda yer alan AK Parti eski Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu ve DEVA Partisi Düzce İl başkanı Murat Caymaz hakkında da açıklamalarda bulunan Keskin, şunları söyledi:

“Mesela Metin Kaşıkoğlu bizim vekilimizdi, kurumuzdu sonra DEVA Partisinin kurucusu oldu. İl Başkanı bizim meclis üyemizdi, belediye başkan yardımcımızdı. Bunlar normal şeyler. Ben bunu anormal olarak görmüyorum. Herkes kendi çapında bir muhasebe yapıyordur. Bana göre çok terstir ama ona göre doğrudur. İnsanları düşüncelerinden ötürü yargılayacak halimiz yok. Hem Ahmet Davutoğlu hem Ali Babacan hem Abdullah Gül’ün için söyleyeceğim bir tek söz var.”

"Esas reisi yalnız bırakmamak şimdi daha önemli"

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın özellikle 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası daha çok desteğe ihtiyaç duyduğunu belirten İl Başkanı Keskin, şu açıklamalarda bulundu:

“Sayın Cumhurbaşkanımız kelle koltukta mücadele ederken, 15 Temmuz Allah korusun gerçekleşseydi, ailesiyle, çoluk çocuğuyla hedef tahtasına oturmuşken bu saydığım isimlere hiçbir şey olmayacaktı. Bu hedef tahtasına tüm ailesiyle beraber bütün dünyada hedef gösterilen, suikast girişimlerinde olan Cumhurbaşkanımız varken Abdullah Gül’e sen cumhurbaşkanı ol dedi. Ama hedefte hep o vardı. Ali Babacan’a yıllarca bakanlık yaptırdı hedefte yine Cumhurbaşkanımız vardı. Ahmet Davutoğlu’na belki ömrü hayatında hiç aklına gelmezken Türkiye Cumhuriyeti’nin başbakanlığını vererek onu onurlandırıp gel bu gemiyi beraber yürütelim dedi.  Bu iş çocuk oyuncağı değil. Kefenimizle çıktık bu yola diyor ya gerçekten bu şekilde ilerledi. Ve bunları bu makamlara Cumhurbaşkanımız getirdi. Teşkilatçılık şimdi daha önemli. Esas reisi yalnız bırakmamak şimdi daha önemli. Esas Cumhurbaşkanımızın yolunda gidilmeye şu anda ihtiyaç var. Bu partinin bu insanlara şu anda ihtiyacı var. Bir yerlere gelirken iyi de şimdi bir yerlere gelemeyince mi kötü oldu? O zaman vardı da şimdi mi yok bu demokrasi? Sizi il başkanı yaparken, milletvekili yaparken, başbakan yararken bu adamda demokrasi yok muydu? Herkes bunları görüyor. Herkes Cumhurbaşkanımızın nasıl bir risk altında olarak bu işleri yaptığını biliyor. Ben inanıyorum ki Türk Milleti sahip çıkacak. Cumhurbaşkanımıza, AK Partiye sahip çıkacaklar. Teşkilatımız olarak, bizim yüzümüzden bir kişi AK Parti’ye oy vermezse biz bunun vebalinden kurtulamayız. Benim gururum, kibirim, yok efendim insanlara tepeden bakmam… Biz buna inanıyoruz. Ben 2023’te de Allah uzun ömür versin bu insanların kelle koltukta giden AK Partiyi bu halkın yalnız bırakacağını düşünmüyorum.”


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
31.07.2020
22:36

EYT ÇIKARSA NEDEN OLMASIN

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,55
selman
31.07.2020
18:31

Tayyip beyde aynısını rahmetli hocamıza yaptı.etme bulma dünyası...

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,36
Alkan


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.