Hasan Günden’den İddialara Cevap

Hasan Günden’den İddialara Cevap

İYİ Parti’nin mecliste partizanlık yapılıyor açıklamalarına AK Parti Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Hasan Günden cevap verdi. Günden; belediye meclisinin Düzce’nin sorunlarının karara bağlandığı yer olduğunu belirterek partizanlık yapmak gibi anlayışın olmadığını ancak verilen önergelerin yanlış olması nedeniyle bu şekilde algılandığını söyledi.

Belediye Meclisi Şubat Ayı oturumlarına partizanlık söylemi ve İYİ Parti önergelerin kabul edilmemesi damga vurmuştu. Hem İYİ Parti Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Ender Çakar hem de İYİ Parti Meclis Üyesi Doç. Dr. Erkan Dinçer, AK Parti’nin İYİ Parti önergelerini ret etmesinin partizanlık olarak nitelemişti.

AK Parti Grup Başkan Vekili Hasan Günden, iddialara cevap vererek, Düzce Belediye Meclisi’nin Düzce’nin sorunlarının çözüme ulaşması için çalıştığını belirterek, partizanlığın söz konusu olmadığını ancak verilen önergelerin usulen yanlış olduğu için AK Parti tarafından ret edilmiş gibi göründüğünü ifade etti. Günden; “Meclis halkın yeridir. Orada partizanlık yapmak söz konusu olamaz. Ancak önergelerin verilmesi sırasında usulen hata olduğu için biz ret ediyormuşuz gibi görünüyor. Oysa TBMM’de de diğer meclislerde de önergeler verilmeden önce diğer partilerin gruplarına da verilir. Böylece diğer siyasi partilerin gruplarında önerge konuşulur tartışılır sonrasında meclis gündeminde oylanır. Meclis gündemi sırasında önergeler verilince konunun ne olduğunu derinlemesine tartışmadan kabul etmek olmaz” dedi.

“Erkan Hocam Düzce için çalışıyor, önergeleri başımızın tacıdır”

İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Doç Dr. Erkan Dinçer’in kendileri için önemli yeri olduğunu belirten Hasan Günden; “Erkan Dinçer hocamız bizim için farklı bir yerdedir. Düzce’nin sorunlarına derinlemesine çalışarak projeler hazırlayan bir isimdir. Onun önergeleri tabiî ki de bizim grubumuz içinde Düzce içinde farklı bir yerde ancak önergelerini meclis günü verince AK Parti grubu konuyu tam bilmeden kendi içinde tartışmadan bu önergeleri kabul etmesi beklenemez. Önergelerini bizim ya da diğer siyasi partilerin grup toplantıları öncesinde verirse hem bizler hem de diğer siyasi partiler kendi içinde tartışır, bilgi sahibi olur ve ona göre davranır” şeklinde konuştu.

Haber: S. AKYOL


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
8.02.2021
10:46

mantık şu;1-teklif sadece bizden gelsin2-teklif doğruda olsa,önemli de olsa teklifi sadece biz verelim.3-bu sayede teklifi biz verdik işide biz başardık olacaz.ama millet uyandı yemezleeeeer

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,91
ali
8.02.2021
09:21

Hasan efendi sayın bakan başkanın bir yemek proğramında sarfettiği sözleri bi güzel dinle anla yorunla...Mesnetsiz ağzından çıkanın kulağı duymayan bölücü laflar.....

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,61
ERAY
7.02.2021
16:23

Bizde yedik Hasan

Katılıyorum   Katılmıyorum
%58,19
Akif


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.