TDP Kadın Futbol Takımını Ağırladı

TDP Kadın Futbol Takımını Ağırladı

Türkiye Değişim Partisi İl Başkanı Sezgin Aktaş, Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 2. Liginde mücadele eden Düzce Kadın Futbol Kulübü yöneticileri ve futbolcularını ağırladı. 


Düzce’de, Düzcespor ile birlikte başarıdan başarıya koşan Düzce Kadın Futbol Takımı 2022-2023 sezonunda TFF Kadınlar 2. Liginde mücadele edecek. Kasım ayında başlayacak müsabakalar öncesi henüz Düzce Kadın Futbol Takımı’nın gurubu belli olmazken, oyuncular yeni sezona büyük hırs ve istekle hazırlanıyor. 


Bu kapsamda Türkiye Değişim Partisi İl Başkanı Sezgin Aktaş, başarılı sonuçlar elde ederek 2. Lige yükselen Kadın Futbol Takımı ve yöneticilerini düzenlenen kahvaltıda ağırladı. Kadın futbol takımı oyuncuları ve yöneticileri gönüllerince bir gün geçirirken, yeni sezon öncesi ise moral depolamaya devam etti. 
TDP İl Başkanı Sezgin Aktaş “Düzcemizin adını spor alanında duyuran ve son dönemde başarıdan başarıya koşan Düzcespor ve yine başarıdan başarıya koşan Düzce Kadın Futbol Takımı 2. Ligde mücadele ediyor. Bizler siyasi kimliklerimizin dışında öncelikle Düzceli olarak her iki takımımızın başarısıyla övünüyor ve yöneticilerine böyle takımları ilimize kazandırdıkları için teşekkür ediyoruz. Özellikle ülkemizde son dönemde yıldızı parlayan kadın futbolunun önemli temsilcisi olacağını düşündüğümüz ve gerekli desteğin verilmesi durumunda 1. Lige çıkacak potansiyele sahip kadın futbol takımımıza biraz olsun moral vermek için kahvaltı organizasyonu düzenledik. Biz dediğim gibi siyasi kimliğimizin dışında Düzceli olarak kadın futbol takımımızın her zaman arkasındayız. Bundan sonraki süreçte de hem maçlarını hem oyuncuları yakından takip edeceğiz. Geldikleri ve davetimizi geri çevirmedikleri için yöneticilere ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum” dedi. 
Düzce Kadın Futbol Takımı yönetici ve futbolcuları da TDP İl Başkanı Sezgin Aktaş’a teşekkür ettiler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.