Düzcespor 4 Köşe

Düzcespor 4 Köşe

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta 21. Hafta maçları bugün oynandı. Temsilcimiz Düzce Cam Düzcespor sahasında ağırladığı Tarsus İdman Yurdu karşısında 4-0 gibi farklı bir skorla kazandı. Maçta Düzce Cam Düzcespor'un gollerini 40. ve 59.dakikalarda Yasin Ozan, 55.dakikada İbrahim Alan ve 72.dakikada Sarp Ekinci kaydetti.

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta oynadığı son iki maçı kazanan kırmızı-lacivertli ekip bu sonuçla galibiyet serini 3 maça çıkartırken, son 6 maçta yenilgi yüzü görmedi. Düzce Cam Düzcespor'da ara transfer döneminde takıma katılan İbrahim Alan ve Sarp Ekinci, Kırmızı-Lacivertli forma altında ilk kez gol sevinci yaşarken,Yasin Ozan ise bu sezon 8 gole ulaştı.

Farklı galibiyetin ardından puanını 36'ya çıkartan ve 4. sırada yer alan Düzce Cam Düzcespor,ilk 3 sıra takımlarının yaşadığı kayıplar sonrası ligin zirvesi ile farkı 2 puana kadar düşürdü.

Düzce Cam Düzcespor ligin 22.haftasında deplasmanda 29 Ocak Pazar günü Bayburt İl Özel İdarespor ile karşılaşacak. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
23.01.2023
08:39

Sahamızın yapımı geç kaldı...sahamız olsa 1.lig daha güzel olurdu.....Allah nazardan korusun .....İnşallah şampiyon oluruz.....

Katılıyorum   Katılmıyorum
%62,34
Duyarlı
22.01.2023
20:24

Erzincan Bayburt’a acımadı Düzce iyi çalışmalıDüzcespor şimdi deplasmana gidiyor Bayburt deplasmanında Düzcespor hafta içi iyi taktikleri çalışıp Bayburt deplasmanında galibiyet gelirse zirveye yerleşir bu oyun yukarı çıkarmak lazım Düzcespor sıkıntı yaşar

Katılıyorum   Katılmıyorum
%62,82
Fatih kurt
22.01.2023
16:21

Düzcespor da işler yolunda. Şaha kalktı. Uçuşa geçti. Moraller yerinde. Allah nazardan korusun. Play of grubunda amedspor yenildi. Şanlıurfaspor kendi sahasında Sivas belediyespor a takıldı Erokspor - Isparta 32 ye takıldı. Hepsi bu hafta Düzcespor a çalıştı.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%70,33
İbrahim


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.