Düzcespor:3 – Muğlaspor:1

Düzcespor sezonun ilk haftasında Muğlaspor’u konuk ediyor. Geçen sezon kulüp başkanlığını Gökhan Kapoğlu’nun seçilmesiyle çok iyi ivme kazanan ancak panemi nedeniyle liglerin iptal edilmesiyle masabaşında oynanan oyunla 3. ligde kalan Düzcespor sezon arasında yaptığı transferlerle lige bomba gibi hazırlanırken ligin ilk maçında Muğlaspor karşısında galibiyet için sahaya çıkıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu 3. lig 4. grupta mücadele eden Düzcespor, ligin ilk maçına kendi evinde Muğlaspor maçı ile başladı. Pandemi nedeniyle seyircisiz oynanan karşılaşmayı Adıyaman Bölgesi Hakemi Nabi İzci yönetiyor. Yardımcılıklarını ise Eren Özçelik, Gökhan Salduz, Mustafa Teker yapıyor.

Geçen sezon Kulüp Başkanlığına Gökhan Kapoğlu ve yönetiminin gelmesiyle iyi bir ivme yakalayan ancak pandemi nedeniyle liglerin tatile girmesiyle yakaladığı ivme yarıda kalan Düzcespor ayrıca masabaşı oyunlarla da 3. ligde kalmıştı. Bu süreçte takımı kaldığı yerden toparlayan Başkan Kapoğlu ve yönetim kurulu transferler yaparak bu sezona iddialı bir takım hazırlamışlardı. Ancak, gerek siyasilerin gerekse şehri yönetenlerin yapayalnız bıraktıkları, sahip çıkmadıkları Düzcespor’da Başkan Kapoğlu ligin başlamasına sayılı günler kala vaad edilen desteğin gelmemesi nedeniyle istifa etmişti.

Muğlaspor ile karşılaşan Düzcespor, gelişen olaylara rağmen galibiyet için sahaya çıktı.

Karşılıklı ataklarla başlayan maçata düzcespor 13 . Dakikada ömer faruk sezginin golü ile 1-0 öne geçti. 33. dakikada düzcespor ömer faruk sezgin'in golü ile skor 2-0 oldu. İlk Yarı düzcespor'un 2-0 Üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıya her iki takımda hızlı başladı. karşılıklı ataklarla süren maçta 79. dakikada Umut bulur düzcespor 3 golunu attı ve skoru 3-0 yaptı. 

84. dakikada muğlaspor skoru 3-1 yapan golü attı.

Maçta Başka gol olmayınca bu skorla sona erdi ve düzcespor üç puanı üç golle aldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.