Konu Düzcespor Olunca Sessiz Kaldılar

Konu Düzcespor Olunca Sessiz Kaldılar

Düzcespor Kulüp Başkanı Gökhan Kapoğlu geçtiğimiz hafta içerisinde siyasilerden manevi yönden destek göremediğini bu nedenle başkanlıktan istifa ettiğini açıklamıştı. Geçtiğimiz günlerde AK Parti İlçe Kongresinde kürsüye çıkan AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır, “Akçakoca Cüneyt Yemenici ile devam etseydi, hiçbir hizmet gecikmezdi” diyerek skandal bir açıklamada bulunmuştu. Çakır’ın bu açıklaması sonrası AK Parti’nin kalesi olarak bilinen Düzce’de siyasilerin şehrin takımına neden sahip çıkmadığı akıllarda soru işareti bıraktı.  Bugüne dek bazı kesimlerden halen destek gelmemesi ise Kapoğlu’nun istifa nedenini doğrular nitelikte gözüküyor.  

Düzceli işadamı Gökhan Kapoğlu geçtiğimiz günlerde Düzcespor Kulüp Başkanlığından istifa ettiğini duyurmuştu.

Kısa süre içerisinde kulübü maddi ve manevi desteğe boğan Gökhan Kapoğlu yaptığı istifa açıklamasında, yeterli manevi destek göremedikleri gibi Düzcespor’a karşı yapılan haksızlıkları siyasilerin sadece bir kınama mesajı ile geçiştirdiklerini ifade etmişti.

Takımı her yönüyle geliştiren bir yönetim idi

Göreve geldiği ilk günden bugüne şehirde takım ruhunu canlandıran, kadınların 1’den fazla otobüsle deplasmana gelmesini sağlayan, Fair Play ruhuyla Süper Lig’e örnek olan, karşılaşmalarda küfür ve hakaretin sona ermesini sağlayan, takımı şampiyonluğa oynatan Kapoğlu yönetimine destek sağlanmaması beraberinde istifayı da getirdi.

İktidar partisi cephesinden yeterli destek gelmedi

Kulübün şampiyonluk havasına getirilmesinde büyük emeği olan Kapoğlu’nun tekrar göreve dönmesi için Düzce’de muhalefet partileri başta olmak üzere birçok kesim tarafından destek mesajları yağdı. Fakat iktidar partisi cephesinden istifa ile ilgili herhangi bir açıklama gelmedi. AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin ve Düzce’yi yönetenlerin, Kapoğlu ve yönetiminin göreve geri dönmesi ile ilgili bir açıklama yapılmazken Kapoğlu’nun işaret ettiği ‘manevi destek’in iktidar parti mensuplarına olduğu anlaşıldı.

Çakır'ın konuşmasını akıllara getirdi

Özellikle AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır’ın geçtiğimiz gün Akçakoca ilçe kongresinde yaptığı konuşmasında “Akçakoca Cüneyt Yemenici ile devam etseydi, hiçbir hizmet gecikmezdi” sözleri tepkiye neden oldu. Vekil Çakır’ın bu açıklaması sonrası vatandaşlar AK Parti’nin kalesi olarak görülen Düzce’de, şehri temsil eden kulübün neden desteklenmediği merak konusu oldu.

Konu Düzcespor olunca sessiz kalındı

Her daim en ufak konuda basın açıklamasında bulunan Düzce’nin yöneticileri, siyasi parti il başkanları, STK temsilcileri ve milletvekillerinin konu Düzcespor olunca sessiz kalmaları ise bir türlü anlaşılamadı.  Düzcespor çatısı altında oluşan bu sinerjiden rahatsız olanlar mı var?

Haber: H. DURNA

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
21.09.2020
20:58

Neden destek vermedikleri belli.Baskan kapoglunun ismi,duzce de akpartinin önüne geçti.daha da duzcenin ve duzcelinin sevgisi başkana büyümesin diye.yuru be başkan parti kur oy verelim.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,24
81
21.09.2020
18:11

Başkan Gökhan kapoğluna Düzcesporu al biz senin yanındayız diyen bilinçli söz vaadleri verirken akılları neredeydi belediye ve diğerleri demekki kimseye güven olmadığını kanıtladılar ispatladılar anlayan anladı

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,98
Düzceliler
21.09.2020
16:31

reis arkandayız

Katılıyorum   Katılmıyorum
%49,07
can


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.