Kamyoncular Kooperatifi’nden Düzcespor’a Destek

Kamyoncular Kooperatifi’nden Düzcespor’a Destek

Düzcespor’a sponsor olan Techcare firması koruyucu maskelerle ilgili ilk siparişleri Düzce Kamyon ve Tır Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Orhan Yılmaz’a teslim etti.

Düzce Kamyon ve Tır Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi binasında yapılan teslim törenine Kooperatif Başkanı Orhan Yılmaz, Techcare firması yetkilisi Işılsu Başsan ve kooperatif çalışanları katıldı.

Kamyon ve Tır Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Orhan Yılmaz ‘ Bizim bu maskelere ihtiyacımız var, bu maskelerin gelirinin  Düzcespor’a gittiğini biliyoruz. İnşallah Düzce’de herkes aynı duyarlılığı sağlar.

“Pandemi sürecinde en önemli ihtiyaç maddelerinden biri maske oldu. Düzcespor’a katkılarından dolayı techcare firmasına teşekkür ediyorum. Biz de Düzce Kamyon ve Tır Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi olarak, şoförlerimizin ve ortaklarımızın da ihtiyaç maddelerinden bir olan maskeyi aldık. Bu maskelerin ücretinin bir kısmının Düzcespor’a gittiğini  biliyoruz. Biz de alımı yaptık inşallah Düzce’de herkes aynı duyarlılığı sağlar” şeklinde konuştu.

Techcare firma yetkilisi Işılsu Başsa ise yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Biz techcare firması olarak, Düzcesporla birlikte yaptığımız çalışmada gelirimizin  bir kısmını Düzcespor’a destek olmak için veriyoruz. Yaptığımız çalışmada ilk olarak Düzce Kamyon ve Tır Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Orhan Yılmaz Beye maskelerini teslim ettik. Kendilerine ve Düzcespor’a başarılar diliyoruz.”


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.