Cihat Algün 100 Bilet İle Düzcespor’a Destek Oldu

Cihat Algün 100 Bilet İle Düzcespor’a Destek Oldu

Düzcespor’un eski başkanlarından Cihat Algün Düzcespor Yönetim Kurulu’nun başlatmış olduğu Hatıra Bilet kampanyasına 100 Bilet alarak destek oldu.

ALGÜN İnşaat sahibi Cihat Algün bir zamanlar Başkanlığını yaptığı Düzcespor’a destek olmaya devam ediyor. Düzcespor Yönetim Kurulu’nun şampiyonluk yolunda başlatmış olduğu Hatıra Bilet kampanyasına Bilet alarak destek olan Cihat Algün vatandaşları ve tüm Düzcelileri bilet almaya davet etti.

Hatıra Bilet Kampanyası hakkında açıklamalarda bulunan Algün şu ifadelere yer verdi: “ Biz Düzcespor’un her zaman yanında olduk.  Taşın altına elimizi değil gövdemizi koyduk. O zamanlar yine Düzcespor’un kötü dönemleriydi yine de belli bir evreye getirdik.  Bugün de gururla takip ediyoruz iyi bir kadro iyi bir ekiple, inşallah şampiyonluk yolunda güzel bir fırsat ortamı doğdu.  Biz de bu dönemde Düzcespor’a, koca çınarımıza elimizden gelen desteği sağlayacağız. Hazırlanmış olan bu hatıra biletlerini hem desteğimiz olması için hem de hatıramız olması için aldık.

Düzcespor kimsenin kulübü değil, Düzcelinin kulübüdür, buna tüm Düzcelinin sahip çıkması lazım. Geçmiş dönemde de hep birilerinin eline bırakıldı. Düzcesporumuz diyoruz ama iş ilgilenmeye geldiğinde hep birilerinin üzerine kalıyor.  Düzcespor başarılı olduğu zaman Düzce’ye level atlatacak bir kulüp. Şampiyon olması demek Düzce’nin de bir yerlere gelmesi demek.  Bunu iyi anlamamız gerekiyor. Futbolcular da Düzcespor’un gölgesini ve büyük bir çınar olduğunu bilmesi gerekiyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
22.01.2021
17:38

çok hoş bir davranış tebrikler

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,17
TARAFTAR


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.