Kick Boks’ta 3 Madalya

Kick Boks’ta 3 Madalya

Kick Boks’ta 3 Madalya

7.Uluslararası Kick Boks Dünya Kupasında ilimiz sporcuları 2 altın 1 bronz madalya kazandı.


Türkiye Kickboks Federasyonunun faaliyet programında yer alan 7.Uluslararası Kickboks Dünya Kupası 12-15 Mayıs 2022 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece/İstanbul'da yapıldı. Turnuvaya 52 ülkeden 3100 sporcu katıldı.


İlimiz sporcularımızdan Ünzile Selin Ak rakiplerini yenerek Dünya Kupası Şampiyonu oldu. Sporcumuz Ünzile Selin Ak Milli Takıma giriş biletini almış olup bu yıl yapılacak olan Kick Boks Dünya Şampiyonasına gitmeye hak kazandı ve ilimizde Kick Boks branşında Milli Takıma gidecek ilk kadın sporcu olacak.


Diğer sporcularımızdan Ardacan Durmuş karşısına çıkan tüm rakiplerini puan farkıyla yenerek şampiyonluğu elde etti. Dilber Doğru ise yarı finale kadar yükselerek turnuvayı üçüncü olarak
tamamladı.


Kick Boks Milli Takım – Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kick Boks Antrenörü Aslan Doğan, “uzun zamandır sporcularımızla planlı, programlı çalışma içerisindeyiz. Dünya kupasında sporcularımızın performansları ve almış oldukları başarıları azmederek çalışmalarımızın sonunda oldu.” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.