Düzcespor İnegöl Deplasmanında

Düzcespor İnegöl Deplasmanında

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta temsilcimiz Düzcespor 4.hafta mücadelesinde bugün İnegölspor ile karşılaşacak. İnegöl İlçe Stadında saat 16:30'da başlayacak olan maçı Burak Taşkınsoy yönetecek. Maçın yardımcı hakemleri ise Samet Özkul Ömer Şivka.

Ligde oynadığı 3 maçta 7 puan toplayan Düzcespor averajla lider durumda bulunuyor. Bir maç eksiği bulunan İnegölspor ise 2 maçta topladığı 3 puan ile 11. sırada yer alıyor.

Son olarak 2008/2009 yılında karşılaşan iki ekip bu güne kadar birbirleriyle 14 resmi müsabaka oynadılar. Bu müsabakalarda İnegölspor 8, Düzcespor 4 galibiyet aldı,2 maç berabere sonuçlandı.

Düzcespor maçın hakemi  Burak Taşkınsoy yönetiminde oynadığı 3 maçtanda beraberlikle ayrılırken ev sahibi İnegölspor Taşkınsoy yönetiminde çıktığı 5 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik aldı. Kariyerinde 142 maç yöneten Burak Taşkınsoy bu maçlarda 701 sarı 59 kırmızı kart gösterirken, maçların 66sından ev sahibi ekipler kazanırken 33 maçtan deplasman takımları 3 puanla ayrıldı.

Düzcespor'da sakatlığı sebebiyle Bayburt İl Özel İdarespor maçında forma giyemeyen Erçin Ilgaz, bu maçtada forma giyemeyecek. Kırmızı-Lacivertli ekipte Erçin dışında eksik bulunmuyor. Ev Sahibi İnegölspor'da ise sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.