Galatasaray ve Fenerbahçe İstedi Düzcespor Aldı

Galatasaray ve Fenerbahçe İstedi Düzcespor Aldı

Profesyonel Futbol Kulübü Düzcespor, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın da talip olduğu ve uzun süredir takip ettiği Fortuna Düsseldorf U23 takımının sağ beki Amed Öncel'i kadrosuna kattı.

Yaklaşık 2 sene önce Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in emri ile başlayan ‘genç gurbetçi taraması’nın ardından , 2019 yılının devre arasında ise Fenerbahçe Başkanı Ali Koç liderliğinde gelecek adına yatırıma devam eden Sportif Direktör Comolli'nin çalışmalarıyla Türkiye’ye getirmek istenen Amed Öncel Düzcesporlu olan 3 yıllık imzayı attı.

Avrupa’da ki mevkilerine göre oynayan Türk futbolcular arasında en iyi defans oyuncusu olarak gösterilen Amed Öncel, sezon sonu sözleşmesi sona ermesine rağmen takımı Fortuna Düsseldorf’un profesyonel sözleşme teklifini kabul etmedi. 20 yaşındaki genç gurbetçi oyuncu 2020-2021 sezonunda takımımızın formasını terletecek.

MİLLİ TAKIM FORMASI DA GİYİYOR
20 yaşındaki defans oyuncusu Türkiye U17 ve U18 Mili Takımları’nda da forma giydi. Amed Öncel’in milli formayı giymesiyle birlikte hem Fenerbahçe hemde Galatasaray yakın takibe aldı. Almanya’da oynadığı bazı maçları Galatasaray’ın görevlendirdiği scout ekibide takip etti. 

30 METREYİ 3.8 SANİYEDE KOŞUYOR
30 metreyi 3.8 saniyede koşan, stoper oynama sezgilerine de sahip olan Amed Öncel Wolfsburg, AZ Alkmaar, Salzburg ve Rapid Wien tarafından da takip edildi. 20 yaşındaki başarılı sağ bek bol bol bindirmeler yapıp, ileri çıkarak ortalar da yapıyor.

Mevkilerinde Avrupa'nın en iyi Türk futbolcuları olarak bilinen ve defansın her bölgesinde görev alan alabilen bir yapıya sahip olan Amed Öncel bugün Düzcespor'un Bolu’da ki kampına katılacak.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.