MHP'den Gökhan Kapoğlu’na Destek

MHP'den Gökhan Kapoğlu’na Destek

Düzcespor Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Kapoğlu’nun istifa etmesinin ardından Milliyetçi Hareket Partisi Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, destek açıklamasında bulundu. Başkan Gökhan Kapoğlu’nun bu süreçte yalnız bırakıldığını ifade eden MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, Kapoğlu’nun göreve dönmesi için gereken ne varsa yapacağını belirtti.  

Bir süre önce Düzcespor Kulüp Başkanlığı koltuğuna oturan ve görevine başladığı ilk günden itibaren takımı maddi manevi desteğe boğan Gökhan Kapoğlu’nun istifasının ardından siyasilerden ve taraftarlardan destek mesajları yağdı.

Düzce’de siyasiler tarafından hiçbir destek görmediklerini belirterek istifasını kamuoyuna duyuran Kapoğlu’na bir destek de MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu’ndan geldi.

Bir kişiyi bir yola koyup yalnız bırakmak etik değildir

“Bu süreçte  Kapoğlu yalnız bırakılmıştır” diyen İl Başkanı Caboğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Sayın Gökhan Kapoğlu’nun 8 Kasım 2019’dan beri emek verdiği, uğraştığı Düzcespor Başkanlığı’ndan istifasını üzüntü ile öğrendik. Kapoğlu’nun seçildikten sonra Düzce Halkı'nın ve Düzcespor taraftarlarının ne kadar heyecanlandığını, ne kadar Düzcespor’u benimsediğini ve şampiyonluğuna inandığını bizatihi gördüm. Düzcesporun şampiyonluk yolunda olduğu dönemde Pandemi nedeniyle federasyon tarafından önünün kapatıldığını Düzcespor’un hakkının yenildiğini ve bu durumda yalnız kaldığı süreçte bile Kapoğlu’nun elinden gelenin en iyisini yaptığını biliyoruz. Bu süreçte  Kapoğlu yalnız bırakılmıştır. Başkanı göreve geri getirmek üzere sağduyu ile hareket edip Düzce Valiliği, Belediyesi ve Düzceli İşadamlarının birlikte başkanın göreve devam etmesi adına bütün girişimlerde bulunması gerekmektedir. Bir kişiyi bir yola koyup yalnız bırakmak etik değildir. Bu gibi gelişmeleri siyasi malzeme olarak kullanmak Düzcemize haksızlık olur. Bu gibi Düzceyi ilgilendiren durumlarda sen ben yok biz vardır. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı olarak Düzcespor’u her daim gerek maçlarında deplasmanda olduğu zamanlarda bile yalnız bırakmadım, dün olduğu gibi bugünde Kapoğlu'nun göreve devam etmesiyle ilgili elimden geleni yapacağımı tüm Düzce Halkı ve Düzcespor taraftarlarının bilmesini isterim.”

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
18.09.2020
10:39

Başkan seni tebrik ederim siyasetçi bu olmalı ben sizin görüşünüzde olmiya bilirim ancak ortak nokta düzcespor işi her görüş bir kenera gider başkanı be 68 yaşında bir duzce sevdalısı biriyim sen istifanın geri alınmasın şansınızın etkili olacağına emini saygilar

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,56
Turgut topaloglu


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.