Pandemi Sonrası İlk Spor Gösterisi Düzenlendi

Pandemi Sonrası İlk Spor Gösterisi Düzenlendi

Korona virüs salgını sonrasında Düzce’de ilk spor gösterisi düzenlendi. Avrupa Spor Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen gösteride sporcular sahnede hareketleri gösterirken, ailelerde sahada spor yaptı.

  Her yıl 23-30 Eylül tarihleri arasında sporun tabana yayılması, hareket bilincinin her yaştan her statüden bireyin günlük rutini haline getirilmesi ve bu alanda bilincin arttırılması amacı ile Avrupa’da çok sayıda farklı etkinliklerle kutlanan Avrupa Spor Haftası ülkemizde de 81 il ve ilçelerde eş zamanlı olarak yapılan etkinliklerle kutlandı.

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile HİS Federasyonunun ortaklaşa düzenlediği Avrupa Spor Haftası etkinlikleri Düzce Nurettin Zafer Stadında gerçekleştirildi.

Korona virüs salgını nedeni ile uzun bir süredir spor gösterisi veya etkinliği düzenleyemeyen sporcular, Avrupa Spor haftası etkinlikleri kapsamında gösteri düzenledi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Jimnastik, Güreş ve Judo sporcuları katılımcılara gösteri sergiledi. Sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun şekilde hazırlanan gösterilerde sporcular sahnede gösteri yaparken, ailelerde sahada spor yaptı. Yapılan gösteriler beğeni topladı. 

Haber: H. DURNA - E. BEKTAŞ


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.