Fuarda Düzcespor Şenliği

Fuarda Düzcespor Şenliği

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzcespor Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Kapoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Düzcespor yararına düzenlenen fuarı ziyaret etti. Başkanlar ziyarette birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Düzcespor yararına düzenlenen ‘Osmanlı Yöresel Ürünler Pazarı’nda Düzcespor rüzgarı esti. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzcespor Başkanı Gökhan Kapoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri Anıtpark meydanında düzenlenen yöresel ürünler pazarını ziyaret ettiler.

Belediye Başkanı Özlü, Kulüp Başkanı Kapoğlu ve Düzcespor yönetim kurulu üyeleri pazarda bulunan tüm stantları gezerek, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ettiler.

Başkan Özlü'den birlik mesajı

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzcespor yararına düzenlenen yöresel ürünler pazarında Düzcespor için kenetlenme mesajı vererek ‘ Her zaman Düzcespor’un arkasındayız ve destekliyoruz’ dedi. Başkan Özlü, Düzcespor Kulüp Başkanı Kapoğlu ve yönetim kurulu ile birlikte olmaktan memnun olduğunu ifade ederek “ Geçtiğimiz günlerde Düzcespor için üç toplantı gerçekleştirdik. Düzcesporun desteklenmesiyle ilgili, burada bir kermes düzenleniyor. Gayet güzel ve önemli bir katılım var. Ben de kermesi ziyaret etmek istedim.  Düzcesporun arkasında olduğumuzu, desteklediğimizi her vesileyle izah etmek istedim. Bugün burada sayın Başkan Gökhan bey de var, yönetim kurulundaki arkadaşlarımız da var, Onlarla birlikte burada bulunan stantları ziyaret ettik. Ortam gayet güzel inşallah önümüzdeki günlerde Düzcesporla ilgili bir takım yeni gelişmelerde olacak. Özellikle Şirketleşme konusunda faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bu hafta içerisinde şirketleşmeyle ilgili önemli bir gelişme olacak’ dedi.

Kapoğlu: Kenetlenmiş bir şehir her şeyi başarabilir

Düzcespor Başkanı Gökhan Kapoğlu da kulübün yararına düzenlenen yöresel ürünler pazarını önemsediklerini belirterek “  Düzcespor’a sahip çıkıldığı için buradan herkese teşekkür ederim.  İnanmış bir şehir, kenetlenmiş bir şehir her şeyi başarabilir. Allah’ın izniyle bu sene kenetlenmiş bir şehir olarak inşallah 2’inci lige çıkacağız’ dedi.

Stantlar ziyaret edildi

Başkan Özlü ve Düzcespor heyeti pazarda bulunan tüm stantları tek tek gezerek esnaf ve vatandaşlarla sohbet ettiler. Heyet, pazarda bulunan ürünlerden satın aldılar, özel olarak hazırlanmış künefe tatlısından yediler. Pazarda açılan Düzcespor standı önünde de hatıra fotoğrafı çektirildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.