Kadın Meclisinden Düzcespor’a Destek

Kadın Meclisinden Düzcespor’a Destek

Düzce Kent Konseyi Kadın Meclisi, 15-25 Ekim tarihleri arasında Anıtpark meydanında kurulan Osmanlı Yöresel Ürünler Pazarı’nda açtıkları stanttan elde ettikleri geliri Düzcespor’a bağışladılar. Kadın Meclisi Başkanı Hanife Gür ve üyeler stant geliri olan 2 bin 887 lirayı Düzcespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Düzce Belediyesi İletişim Ofisi Başkanı Burçin Sarıcan’a teslim ettiler.

15 Ekim tarihinde Düzce Anıtpark meydanında Düzcepor yararına Osmanlı Yöresel Ürünler Pazarı açıldı. Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri de geliri Düzcespor’a kalmak üzere, el emeği sanatsal ürünler ile gıda ürünlerinden oluşan stant açtılar. 10 gün açık kalan pazarda 2 bin 887 lira gelir elde edildi. Kadın Meclisi Başkanı Hanife Gür beraberinde Meclis üyeleri ile birlikte söz konusu geliri Düzcespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Belediye İletişim Ofisi Başkanı Burçin Sarıcan’a teslim ettiler. Düzcespor ile gurur duyduklarını ifade eden Kadın Meclisi Başkanı Hanife Gür gelir teslim töreninde “ Kadın Meclisi olarak Düzcespor’a destek vermek istedik. Sağolsun Belediye Başkanımız Faruk Özlü bize yardımcı oldu.  Standımızda üyelerimizin ve Düzceli kadınların el emeği sanatsal ürünler ile gıda ürünleri satıldı. Bir zarf içinde gelirimizi teslim ediyoruz. Bu arada Düzcesporlu futbolcuların Covid-19 olduklarını biliyoruz, hepsine acil şifalar diliyoruz’ dedi.

Kadın Meclisi Başkanı Hanife Gür’ün teslim ettiği zarfı alan Düzcespor Yönetim Kurulu üyesi ve Düzce Belediyesi İletişim Ofisi Başkanı olan Burçin Sarıcan stantta emeği geçen herkese teşekkür etti. Düzcespor adına çok değerli bir emaneti teslim aldığını vurgulayan Sarıcan “ Bu katkıdan ötürü gurur duyduk. Bu destek bizim için çok değerlidir. Bize ve futbolculara itici güç olacaktır. Buna cevap olarak Düzcespor bu sezon şampiyon olacaktır’ dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.