Savaş Bulut Yarı Finale Yükseldi

Savaş Bulut Yarı Finale Yükseldi

Milli bilardocu ve Düzce’nin bilardo da medarı iftiharı Savaş Bulut, Kore’de yapılan turnuvada dünyanın en iyi bilardocularını geride bırakarak, yeri finale yükseldi.

Pandemi dönemine denk geldiği için çalışmalarını Düzce’deki bilardo salonlarında yapan ve sıkı bir antrenman döneminin ardından Kore’de de yapılan PBA TOUR’da mücadele eden Milli bilardocu Savaş Bulut, ülkemizi ve Düzce’yi en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyor.

17 Ocakta başlayan ve Pandemi döneminde olması nedeniyle dünyanın en iyi bilardocuların katıldığı turnuvada Savaş Bulut, gruplar şeklinde puan usulü ile yapılan 1. ve 2. turda grubundan lider çıktı.

Önce 64 bilardocu arasına kalan Savaş Bulut daha sonra ise önce son 32 sporcu arasına ardından da 16 bilardocu arasına kaldı. Yarı finalde ise dünyanın en iyi 4 bilardocusu ile rakip olacak olan Savaş Bulut’a Kore televizyonları da yoğun ilgi gösteriyor. Kore televizyonlarına röportajlar veren Savaş Bulut, kardeş bir ülkede olmaktan dolayı kendisini evinde hissettiğini belirterek, Korelilere Türkiye ve Düzce’nin selamlarını iletmeyi de ihmal etmiyor.

Türkiye'yi Turnuvada Savaş Bulut dışında Türkiye adına Adnan Yüksel ve Birol Uymaz'dan oluşan 3 bilardocu temsil etti. 

Haber: S. AKYOL


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.