TOKİ Başkanından Düzcespor’a Destek

TOKİ Başkanından Düzcespor’a Destek

TOKİ Başkanı devam eden projeleri incelemek için geldiği Düzce’de Düzcesporlu oldu. Celal Kasapoğlu ile birlikte projeleri inceleyen TOKİ Başkanı Ömer Bulut, incelemelerin ardından Başkan Yardımcısı Kasapoğlu ile birlikte Düzcespor store giderek Düzcespor ürünlerini ve hatıra bileti aldı.

Düzce Belediyesi tarafından TOKİ ile birlikte yaptığı yatırımları incelemek ve projeler hakkında bilgi almak için TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Düzce’ye geldi. Belediye Başkan Yardımcısı Celal Kasapoğlu ile görüşen Ömer Bulut, projelerim planları hakkında bilgi aldıktan sonra projelerin çalışmalarını incelemek üzere sahaya indi.

Millet Bahçesi’ni ve sanayi sitesini gezen TOKİ Başkanı Bulut, Celal Kasapoğlu’ndan projelerin süreçleri hakkında da bilgiler aldı, yapılan çalışmaları inceledi.

TOKİ Başkanından Düzcespor’a destek

Proje incelemelerinin ardından Başkan Yardımcısı Celal Kasapoğlu tarafından Düzcespor Store’ye götürülen TOKİ Başkanı Ömer Bulut burada Düzcespor ürünlerinden aldı. Ömer Bulut ayrıca Düzcespor Yönetim Kurulu tarafından hayata geçirilen Hatıra bilet uygulamasına da katılarak hatıra bilet satın aldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.